Hendek Güncel
Hendek Güncel
SİYASET

Ali Kemal Sofu’dan 2029 Mesajı! “Hedef 2029…”

2019 yılında Cumhur İttifakı’nın Hendek Belediye Başkan Adayı olan Ali Kemal Sofu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla siyasi geleceğine ilişkin dikkat çeken bir mesaj verdi.

Ali Kemal Sofu’dan 2029 Mesajı! “Hedef 2029…”
Paylaş:

2019 yılında Cumhur İttifakı’nın Hendek Belediye Başkan Adayı olan Ali Kemal Sofu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla siyasi geleceğine ilişkin dikkat çeken bir mesaj verdi. Sofu, hedefini açıkça 2029 olarak duyurdu.

Hendek siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden Ali Kemal Sofu, 2019 yılında seçim sürecinde aldığı telefonla ilgili olarak bir video paylaştı ve geçmişe bir gönderme yaptı.

2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Hendek Belediye Başkan Adayı olan Sofu, paylaşımında o dönemde büyük bir azim, samimiyet ve gayretle hemşehrilerine kendilerini ve projelerini anlattıklarını ifade etti.

Sofu'nun yaptığı videolu paylaşımında şu ifadeler yer aldı.

"2019'da bu telefonu biz de aldık. Azimle samimiyetle ve gayretle kendimizi ve projelerimizi hemşehrilerimize anlattık ama malesef ki birilerinin karalama kampanyaları ve entrikalarına yenik düştük. Gördük ki biz değil Hendek'imiz kaybetti. Bugün Hendek'imiz için çalışmaya devam ediyoruz. Biz kolayı değil, zoru seçtik. Biz mücadeleyi seçtik... Hedef 2029... Hendek"

Bu haber Hendek Güncel tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.