Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 19:21
Advert Advert

BABAOĞLU: CUMHUR İTTİFAKI SANDIKLARI PATLATACAK

Cumhur İttifakının gövde gösterisine dönüşen aday tanıtımından sonra konuşan Hendek Belediye Başkanı ve adayı Turgut Babaoğlu, “Bu coşku ve heyecan bize seçime ne kadar hazır olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Sakarya’da, Hendek’te rekor bir oy alarak sandıkları patlatacağız. Bu kardeşlik havası ve birliğin gücüyle yeni dönemde daha güçlü hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-02-2024 12:31   Güncelleme : 04-02-2024 12:38
BABAOĞLU: CUMHUR İTTİFAKI SANDIKLARI PATLATACAK

CUMHUR TAM KADRO KATILDI

Cumhur İttifakının Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar ile Hendek Belediye Başkanı ve adayı Turgut Babaoğlu’nun da aralarında bulunduğu 16 ilçe belediye başkanı adayı tanıtım toplantısı Atatürk Spor Salonunda yapıldı. AK Parti ve MHP Sakarya teşkilatlarının tam kadro katıldığı coşkulu törende binlerce kişi salon dışında kalarak programı takip etmek zorunda kaldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Cumhur İttifakının ilçe başkanları ve yöneticileri, kadın ve gençlik teşkilatları, Ülkü Ocakları mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HENDEK ADAPAZARI’NA AKTI

Cumhur İttifakının gövde gösterisine dönüşen aday tanıtımında MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve teşkilatı, otobüslerle Adapazarı’na seferberler düzenledi. Hendek’ten yoğun katılımın olduğu coşkulu törende Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu uzun bir süre yerine geçemedi ve tüm partililerle tek tek görüştü, tebrikleri kabul etti. Salon içinde ve dışında izdihama neden olan törende Başkan Babaoğlu ve MHP teşkilatları, AK Partililerle birlik ve beraberlik görüntüsü verirken Hendek adayı olarak Babaoğlu’nun anons edilmesiyle MHP’liler adeta salonu inletti.

BABAOĞLU: SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Babaoğlu tören sonrasında tanıtıma katılan Cumhur İttifakı sevdalılarına teşekkür ederken, “Bugün Sakarya’dan önemli bir mesaj verildi. Aday tanıtımımızla Cumhur İttifakı Sakarya’dan güçlü bir selam gönderdi. Bu selamın adı rekor oydur. Allah’ın izniyle Büyükşehir’de, Hendek’te ve diğer 15 ilçemizde ittifak olarak sandıkları patlatacağız 17-0 yapacağız” dedi.

İCRAATLAR KONUŞUYOR

Babaoğlu sözlerini şöyle tamamladı; “Bu coşku ve heyecan bize seçime ne kadar hazır olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Cumhur İttifakının paydaşı olarak bizlerde Hendek’te canla başla çalışmaya, yeni dönemde daha güçlü hizmetleri, işte bu birlik ve kardeşlik ruhu ile hayata geçirmeye devam edeceğiz. Daha güzel yarınlar bizleri bekliyor. Vatandaşlarımız bize inanıyor, bize güveniyor. Seçime kadar, durmadan, yorulmadan çalışacağız. Vatandaşlarımıza kendimizi anlatacağız, destek isteyeceğiz. Fitneye, yalana, ayrımcıya ve Hendek’te eser siyasetine düşman olanlara fırsat vermeyeceğiz. Boş laf üretenlerden değil icraatlarımızla konuşanlardanız. Cumhur demek proje demek, eser demek, hizmet demek. MHP demek üretken belediyecilik demektir.”

AdminAdmin

YORUMLAR