Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 19:55
Advert Advert

BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN MİTİNGE DAVET

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya Mitingi için Hendek olarak hazırız. Hendek olarak çok güçlü bir katılımla yarın Demokrasi Meydanında yerimizi alacağız” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 19:44
BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN MİTİNGE DAVET

Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri (SKM) Başkan ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Babaoğlu, şöyle konuştu:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın Sakarya Mitingi için hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Özellikle hemşehrilerimizin mitinge ulaşımı noktasında gerekli hazırlıklar yapıldı. Yarın 10.00 ile 12.00 saatleri arasında araçlarımız Hendek Belediye otoparkından, Adapazarı’na, miting alanına hareket edecek. Çamlıca ve Yeşilyurt mahallelerimizden hemşehrilerimizin ulaşımı da sağlanacak.”

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BİRİZ, BERABERİZ”

“MHP’li dava arkadaşlarımı, AK Partili kardeşlerimizi ve tüm hemşehrilerimizi bu büyük mitinge davet ediyorum. Cumhur İttifakı olarak biriz, beraberiz. Hendek olarak, çok güçlü bir katılımla Demokrasi Meydanında yerimizi alacağız.”

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR