Hendek Güncel
HV
09 MAYIS Perşembe 01:09
Advert Advert

BAYINDIR BAYKAL'A SORDU: "SIRADA KİM VAR?"

İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Hendek Devlet Hastanesinde hastane müdürü iken görevine son verilen Gökhan Eygi ile alakalı olarak basın açıklamasında bulundu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-03-2023 21:32   Güncelleme : 11-03-2023 22:06
BAYINDIR BAYKAL'A SORDU:

"Hendek Devlet Hastanesinde uzun yıllardır işini layıki ile yapan Hastane Müdürü Gökhan Eygi’nin görevinden siyasi entrikalar sonucu ayrıldığını öğrendim. Şunun bilenmesini isterim ki; biz siyasi parti temsilcilerinin işi, işini başarılı yörütenleri korumak olmalıdır. Ali Cengiz oyunları yaparak sırf şahsi çıkarlarınız için ilçenin sevilen isimlerini buradan göndermek için mücadele etmemelisiniz.

Buradan soruyorum; önce Hendek İlçe Emniyet Müdürünü Ali Cengiz oyunları ile merkeze çektiren Sayın AK Parti İlçe Başkanı şimdi de görevini layıkıyla yapan ve ilçede vatandaşların teveccühünü kazanan Gökhan Eygi'yi görevinden el çektirilmesine vesile olduğunuzu biliyoruz. Sayın Başkana soruyoruz; sıra kimde. İlçede başarılı işlere imza atan ve vatandaşların teveccühünü kazananları bu ilçeden gönderenler bilsinler ki; az kaldı sizler de gidicisiniz.

Son olarak şunu belirtmek istiyorum; Hendek İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak  görevde olduğu sürece herkesin yardımına koşan Hendek Devlet Hastanesi Müdürü Gökhan Eygi’nin görevden alınma nedeninin açıklanmasını talep ediyoruz. Vatandaşların göreve iadesi hakkındaki yoğun talebinin göz ardı edilmemesi gerektiğini, alınan kararın bir kez daha gözden geçirilmesini ve en kısa sürede görevine iadesini yetkilerden talep ediyoruz.

Sayın Başkana soruyoruz; Kişisel hırslarınızın sonucu görevini layıkıyla yapan kaç kişi daha bu ilçeden gönderilecek."

Fatih BAYINDIR

İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı

AdminAdmin

YORUMLAR