Hendek Güncel
Hendek Güncel
SİYASET

Bayraktar, Çobanyatak ve Aşağıçalıca'daydı

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Çobanyatak ve Aşağıçalıca Mahallelerini ziyaret etti.

Bayraktar, Çobanyatak ve Aşağıçalıca'daydı
Paylaş:

Bayraktar, "Vatandaşlarımızın yanında olmaya birlikte kurduğumuz dostluk köprülerini çoğaltarak çalışmaya devam ediyoruz.

Çobanyatak ve Aşağıçalıca Mahallelerindeyiz...

Mahallelerimizin ortak sorunu yine ara yolların bakımsızlığı. Aşağıçalıca Mahallesi sakinleri her yağmur sonrası kesilen sulardan ve okul yolundaki su kanalının kapanması gerektiğini ilettiler.

Vatandaşımız bize soruyor; Sizde seçim zamanı vaatler verip, bir daha telefonlarımıza dahi çıkmayan yetkililer gibi mi olacaksınız. Biz kendimize muhatap bulmakta zorlanıyoruz dediler.

Seçiminlerin ana kahramanı oy verenler yani vatandaşlardır. Başkanlar geçici süreyle görevde kalır. Güzel hizmet yaparsa bir daha seçilirler, ama asıl olan oy verendir yani sizlersiniz.

Allah nasip eder bende Belediye Başkanı olursam makam için değil, Hendek için çalışacağım, öncelik hizmet olacak. Verdiğiniz her oyun hakkını vermeye çalışacağım.

Sizlerle birlikte kurduğumuz bu gönül ve dostluk bağlarını dahada güçlendirmeye, hep beraber güzel günlere yürümeye devam edeceğiz." diyerek, ziyaret ettiği mahallelerden ayrıldı.

Bu haber Hendek Güncel tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.