Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 00:53
Advert Advert

Bayraktar: Tüm Hendek’i kucaklamaya, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Sümbüllü ve Karadere Mahallelerini ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-03-2024 18:51
Bayraktar: Tüm Hendek’i kucaklamaya, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu güzel kalabalık ve dostluğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimizde yaptığımız fikir alışverişinde; Belediye hizmet ulaşımında sıkıntı yaşanıyor. Köy içi ve tarla yollarının bozukluğundan yakındılar. Bizim 5 büyük projemizden biri olan ilçemizin 92 mahallesine daha hızlı ve verimli hizmet götürmek.

Bu anlamda İlçemizi hizmet  yönünden 4 bölgeye ayıracağız, her bölgede ayrı ekip ve ekipmanlarla çalışarak daha hızlı ve verimli hizmet vererek aksamaları önleyeceğiz. Çok dinamik, deneyimli ve liyakatlı bir meclis kadrosu ile geliyoruz. Sadece seçim zamanı değil her zaman ulaşılabilir, şeffaf, tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede olacağız. Bizim işimiz gücümüz HENDEK, işimiz gücümüz Hizmet olacak. Hiç durmadan halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.

Birlikte güçlendirdiğimiz bu gönül ve dostluk bağlarımızla daha güzel Hendek için gece gündüz çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR