Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:11
Advert Advert

Bayraktar, Turanlar Mahallesi'ndeydi!

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar ve meclis üyesi adayları, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına Turanlar Mahallesinde devam etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2024 18:32
Bayraktar, Turanlar Mahallesi'ndeydi!

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Nihat Bayraktar, şunları söyledi. Bayraktar, "Meclis Üyesi Adaylarımızla Turanlar Mahallesinde vatandaşlarımızla biraraya geldik. Aylardır ilçemizin tüm mahallelerinde vatandaşlarımızı dinledik, sorun ve talepleri değerlendirerek planlamalarımızı yaptık biz hazırız.

Bize yetki verip Belediye Başkanı olduğumuzda; Turanlar Mahallemiz sakinlerinin daha insani koşullarda yaşam sürdürmeleri için; alt yapı ve çevre temizliği ve düzenlemelerini yapacağız. Çocuklarımıza oyun parkı, Düğün ve Mevlüt Okumaları için kapalı bir alan yapacağız.

Biz adil olacağız; Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, hiç bir mahalleye ayrıcalık yapmadan hizmet götüreceğiz. Biz şeffaf olacağız, Biz hesap veren olacağız, Kişileri değil Hendeğimizi zenginleştireceğiz. Bu güçlü gönül ve dostluk bağları ile hep birlikte başaracağız." dedi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR