Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:23
Advert Advert

Depremzede Çocuklar İçin Yardım Kampanyası Başlıyor

Hayat Arama Kurtarma Derneği, depremzede çocuklara umut olmak için harekete geçiyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 16:38
Depremzede Çocuklar İçin Yardım Kampanyası Başlıyor

Yaşanan depremin ardından, depremzede çocuklara destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir adım atan Hayat Arama Kurtarma Derneği, yeni bir yardım kampanyası başlatıyor. 6 Şubat sonrasında yaptıkları ilk etkinlikte 2 kamyon oyuncak toplayan dernek, bu kez 3 kamyon oyuncak toplamayı hedefliyor.

"Umudu Yaz Sevgiyi Getir" sloganıyla başlattıkları kampanya, 29 Şubat'ta başlayacak ve 10 Mart'a kadar devam edecek. Bu tarihler arasında depremzede çocuklara moral ve destek olmak amacıyla düzenlenecek etkinlik kapsamında, notlarını içeren oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırmak için derneğin açacağı alanda toplanacak.

Hayat Arama Kurtarma Derneği, depremzede çocukların yanında olmayı ve onlara umut olmayı ve seslerini duyurmayı bir kez daha taahhüt ediyor. Bu kampanyaya katılarak destek vermek isteyenler için IBAN numarası afişte belirtilmiştir.

Dernek yetkilileri, geçen yılda olduğu gibi bu kez de toplanan oyuncakların, depremzede çocuklara Hayat Arama Kurtarma Derneği üyeleri tarafından bizzat dağıtılacağını belirtti. Dernek Başkanı Cengiz Çolak, kampanyaya destek olan herkese şimdiden teşekkür ettiğini belirterek, depremzede çocuklara umut ve sevgi götürmek için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR