Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 12:53
Advert Advert

ESKİ BAŞKAN BAYKAL, HENDEK'TE GÜNDEMİ BEN BELİRLERİM DİYOR!

2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala ilçede sosyal medya polemiklerine Devrik Başkan Hasan Serdar Baykal da katıldı. Geçtiğimiz günlerde görevinden alınan Devrik Başkan Baykal şahsi sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşıma AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'u da etiketleyerek muhalefet ilçe başkanı gibi salvolar yapması ilçede yeni bir polemik konusu oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 11:15   Güncelleme : 17-03-2024 11:29
ESKİ BAŞKAN BAYKAL, HENDEK'TE GÜNDEMİ BEN BELİRLERİM DİYOR!

Son günlerde ilçede sosyal medya savaşları yaşanıyor. Yaşanan sosyal medya atışmalarına ilçede sandıkları patlatarak Hendek AK Parti İlçe Başkanı Olan ve uzun yıllar Hendek AK Parti İlçe Başkanlık görevinde bulunmasının ardından görevinden alınan Devrik Başkan Hasan Serdar Baykal’ında katılması yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Görevinden alınmasının ardından önce basın toplantısı düzenleyerek veryansın eden Baykal, ardından şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile ilçede en çok konuşulan isim oldu. Devrik Başkan Hasan Serdar Baykal'ın son paylaşımı ise ilçede bir anda ençok konuşulan konular arasına girdi.

İŞTE O PAYLAŞIM

Hendek’li genç mülki idare amirinin babasını arayıp, oğlunun ilerlemesine zarar gelir, diyeceksin. Genç kunduracı arkadaşa, baban ve sen göze batıyorsunuz, dükkanımıza maliyeciler gönderilir diyeceksin. Eski belediye başkan yardımcısını arayacaksın, çocukların memur onlara zarar gelir diyeceksin. SASKİ personelinin tayinini Akyazı’ya çıkartacaksın. Hendekli genç iş insanını arayıp, Hendek’teki deposundaki asılı afişi indirmesini, yoksa müfettiş göndereceğini söyleyeceksin.

Bu olaylardaki ortak nokta, söylemlerin genel başkan yardımcısının adı kullanılarak veya ima edilerek yapılması. Bence bu söylemlerden Genel Başkan Yardımcısının haberi dahi yoktur, adım gibi eminim -Sezar’ın hakkını Sezar’a verelim- Ancak artık öğrendiğine göre, takdir kendisinin. Fakat, bu yol verilenler neden tehdit yolunu seçiyorlar? Çünkü demokrasiye saygı duymazlar, çünkü köyünde 20 oy alamayıp ziraat odasına delege olamayanlar, kongrede hezimet yaşayanlar, insanlardan bu şekilde oy alabileceklerini düşünüyorlar. Fakat. yanılıyorlar, sonuç aynı olacaktır.

Aranan kişilerin isimlerini paylaşmıyorum, konuyla ilgili kişilerden özellikle ismi kullanılan genel başkan yardımcısı gibi merak eden olursa paylaşırım. Yada isteyenler savcılığa başvursun, orada bahsetmek daha çok işime gelir, konu ciddiyet kazanmış olur.

Baykal: Dahası da var…

Avukat Hasan Serdar Baykal’ın sosyal medya paylaşımı yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. AK Parti Hendek Eski İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ın kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Hendek’te yeni bir polemiğin ateşlenmesine neden oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u da paylaşımın da etiketleyen Baykal şu ifadelere yer verdi:

Bu arada yakında sizinle anonim hikayelerde paylaşmayı düşünüyorum. Mesela -Hendekli 3 arkadaşın arsa alma macerası- veya -işe alınan eski ilçe başkanının maaş kartını kimin kullandığı, klasör dolusu tapular, belediyeden alınan arsalara ahşap kulübe sitesi yapma hikayeleri, Cumhurbaşkanımıza hakaret edenlerin ve başka partiden belediye başkan adayı olmak isteyenlerin yönetim kurulu üyesi yapılması gibi hikayeler... Bunlar ilk aklıma gelenler, dahası da var...

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR