Hendek Güncel
HV
30 NİSAN Salı 10:49
Advert Advert

Genel Başkan Destici, kahvaltı programında Hendeklilerle buluştu

Büyük Birlik Partisi Hendek İlçe Teşkilatının öncülüğünde gerçekleşen kahvaltı programında Hendekliler, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici'yi ağırladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-03-2024 11:12   Güncelleme : 03-03-2024 11:26
Genel Başkan Destici, kahvaltı programında Hendeklilerle buluştu

Düzenlenen kahvaltı programına, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, Akyazı İlçe Başkanı Naim Yolcu, Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, mahalle muhtarları, partililer ve Hendekli vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar yaptı. Sonrasında kürsüye Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü geldi. Püsküllü'nün akabinde ise, son olarak konuşmalarını yapmak üzere sahneye Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici davet edildi. Genel Başkan Destici, "Sevgili Hendekli hemşehrilerim; Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Sizlerin aranızda olmaktan son derece mutluyum. Hendek'in bizler için bizim gözümüzde ap ayrı bir yeri var. 2019'da bize sandıkta sahip çıktınız, yine 2024'te de sahip çıkacağınızı çok iyi biliyorum. Bizim adayımız Sayın İrfan Püsküllü Bey çok tecrübeli bir aday. Hendek'e çok hakim bir isim. Hendek'in her mahallesini her sokağını karış karış yakından bilen birisi. Hendek'in ne eksiği var her şeyi ile yakından biliyor. Bizim Hendek'le alakalı olarak çok güzel hayallerimiz vardı. Fakat bunları uygulamak nasip olmadı. Çünkü, yola çıktıklarımız yarı yolda vagondan indiler. Şimdi İrfan Püsküllü Bey ile bu hayallerimizi Allah'ın izniyle gerçekleştireceğiz. Şunu herkes bilsin ki; Bizim Ankara'da Hendek için açamayacağımız kapı, yapamayacağımız iş yok. Biz ittifak'ın üç partisinden birisiyiz. En güzel hizmetleri Hendek'e getirmek için elimizi değil, gövdemizi taşın altına Hendek için koyarız. Bundan kimsenin en ufacık bir şüphesi olmasın. Bu cümlelerle konuşmamı noktalıyor, sizleri Allah'a emanet ediyorum." dedi.

Düzenlenen kahvaltı programı, belediye başkanı ve meclis üyelerinin sahnede topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR