Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:55
Advert Advert

Gül Kooperatifi Başkanı Sunman'dan öğrencilere müjde

Hendek Gül Kooperatifi ve Taşımacılık Şirketine bağlı olarak çalışan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri, öğrenciler için tekrardan Kampüs seferlerine başladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 11:43
Gül Kooperatifi Başkanı Sunman'dan öğrencilere müjde

Gül Kooperatifi öğrencilerin yanında

Hendek-Adapazarı arasında çalışan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri, Hendek Gül Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda da Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Meclis Üyesi Sinan Kaan Sunman ve Yönetimin girişimleri neticesinde, öğrenciler adına büyük bir sorun teşkil eden Hendek-Kampüs ve Kampüs-Hendek seferlerine yeniden başladı.

Başkan Sunman, Kooperatif olarak her zaman ve her yerde eğitim-öğretime çok önem verdiklerini dile getirerek, "Bu sorun ilçemiz Hendek'te maalesef yılların sorunuydu. Daha önceki yıllarda da bizden önceki yönetimdeki arkadaşlarımız, abilerimiz bu konu ile ilgili çok mücadele verdiler ama bir türlü istenildiği gibi çözülememişti. İnşallah şimdi bu sıkıntı sorun haline gelmekten artık çıkmış oldu. Bu konu için gayret gösteren yönetim kurulu üyelerime ve herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Dün itibariyle, çalışmaya başlayan araçların gidiş ve dönüş saatleri aşağıdaki gibidir.

Saat: 10.00 Hendek-Kampüs Gidiş

Saat: 12.00 Sakarya-Kampüs Dönüş

Saat: 14.00 Hendek-Kampüs Gidiş

Saat: 18.00 Sakarya-Kampüs Dönüş

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR