Hendek Güncel
HV
07 MAYIS Salı 13:34
Advert Advert

GÜLER: "BEN BÖYLE BİR SEÇİM ATMOSFERİ GÖRMEDİM!"

İlçemizin yetiştirmiş olduğu önemli siyasetçilerden Ayhan Güler, 2024 yılı yerel seçimleri ilgili olarak Gazeteci Cemil Tekin'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 11-03-2024 20:15   Güncelleme : 11-03-2024 20:19
GÜLER:

İlçemiz Hendek'te kurt siyasetçi lakabı ile bilinen ve tanınan Ayhan Güler, 2024 yılı mahalli idareler ve yerel seçimlerine kısa bir süre kala Hendek Güncel Genel Yayın Yönetmeni Cemil Tekin'e özel açıklamalarda bulundu. Güler, 2024 yılı yerel seçimlerini herkes gibi çok yakından takip ettiğini dile getirerek, "Ben, hayatımın büyük bir bölümünü siyasetin içinde geçirdim. Dönemin çok önemli partilerinde başkan ve başkan yardımcılıkları görevlerinde bulundum. Çekişmeli geçen birçok seçimde partimin etkili birimlerinde seçim çalışmalarını bizzat yönettim ve yerinden takip ettim. 2024 yılında gördüğüm şu hareketliliği daha öncekilerde görmedim. Bu demek oluyor ki; Hendek'te seçimler bıçak sırtı diye tabir ettiğimiz şekilde geçecek. Adaylar çalışmalarına son hızla devam ediyor. Hendek bir ilçe olmanın yanı sıra tıpkı bir il gibi seçimlere hazırlanıyor. Hatta iddia ediyorum, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden daha çok ilçemiz Hendek Belediye Başkanlığı seçimleri takip ediliyor ve de konuşuluyor. Bu da güzel ilçemiz Hendek'in Türkiye'de ne kadar önemli bir yerde olduğunun göstergesidir diye düşünüyorum" dedi.

Güler açıklamalarının devamında ise, "Uzun yıllardır siyasetin içindeyim. İnanın siyasete ayırdığım zamanın yarısını bile aileme ve sevdiklerime ayıramadım. Bu süre de yıllardır beni yordu ve sağlığımı bozdu. Doğal olarak her ne kadar kurt siyasetçi unvanını almış olsak da, eskisi gibi genç değiliz. Artık şimdiden sonra bizim yapmamız gereken genç kardeşlerimizi desteklemektir. Şunu da özellikle belirtmek isterim ki; seçime giren ve ilçemizde de çok büyük oy kitleleri olan partilerden tarafıma meclis üyeliği teklifleri bizzat gelmiştir. Fakat, dediğim gibi buna sağlığım tam olarak müsade etmediği için olumlu yönde cevap veremedim. Yine de en kötü şartlarda bile genç kardeşlerime bilgi ve birikimime ihtiyaç duyulduğu anda onların her daim yanlarında olacağımı sizin huzurunuzda temin ederim" dedi.

Ayhan Güler, idrak etmekte olduğumuz Ramazan'ı Şerif ayınızı tebrik ediyorum diyerek, konuşmasını sonlandırdı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR