Hendek Güncel
HV
19 MAYIS Pazar 05:36
Advert Advert

GÜLER'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA: "BEN BURADAYIM, SİZ NEREDESİNİZ?"

Hendek ilçesinin kurt siyasetçilerinden Ayhan Güler, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına tam gaz, ara vermeden devam ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-12-2023 17:55
GÜLER'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA:

İlçemizin kurt siyasetçilerinden emekli eski banka müdürü Ayhan Güler, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına tam gaz, hız kesmeden devam ediyor.

Güler gazetecilere yaptığı açıklamada, Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığı için çalışmalarına son hız da devam ettiğini söyledi. Güler, "Geçtiğimiz günlerde de kamuoyuna siz basın mensupları aracılığı ile ifade etmiştim. Buradan bir kez daha yine ifade ediyorum. Ben, Ayhan Güler olarak Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığı için resmen adayım. Ben çalışmalarıma devam ediyorum. İlçemizde de adaylar netleştigi takdirde bizde ona göre bir değerlendirme yapıp, yol haritamızı belirleyeceğiz. Bizim yolumuz ve sevdamız belli. Bizim yolumuzu ilçem ve onun güzel insanları çok iyi biliyor. Her şey 10-15 gün içinde netlik kazanacaktır." dedi.

Ayhan Güler, "Az önce de belirttiğim gibi ben Hendek'ime hizmet etmek için hazırım. Adaylar da hazırsa Hendek ortada. Biz, Hendek için Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığı için hazır olduğumu söylüyorum, kulislerde Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı için aday olacağını sessiz bir şekilde söyleyenlerin neden hala beklediklerini ve net olarak adayım diyemediklerine hiçbir anlam veremediğini dile getirerek, onlar da net olsunlar benim gibi adayım desinler" dedi.

Kurt siyasetçi Ayhan Güler'in, 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler ve yerel seçimlerde hangi adayın listesinde yer alacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

AdminAdmin

YORUMLAR