Hendek Güncel
HV
01 MAYIS Çarşamba 01:23
Advert Advert

Güler: Kazanan Hendek oldu

Hendek'in eski fakat eskimeyen kurt siyasetçilerinden Ayhan Güler, 2024 yılı mahalli idareler ve yerel seçimlerini değerlendirdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-04-2024 09:38   Güncelleme : 18-04-2024 09:43
Güler: Kazanan Hendek oldu

Kurt siyasetçi unvanı ile bilinen Ayhan Güler, Gazeteci Cemil Tekin'e önemli açıklamalar yaparak, geride kalan 2024 yılı mahalli idareler ve yerel seçimlerini yorumladı.

Güler, "Kazanan Hendek oldu" dedi.

Kurt siyasetçi Ayhan Güler, "Güzel ilçemiz Hendek'te ve Ülkemizde bir seçimi daha geride bıraktık. Bütün yarışan adaylarımız Hendek için birer değerdir. İpi kim göğüslemiş olursa olsun kazanan her halükarda kazanan Hendek olacaktı ve öyle de oldu. Ben bu seçim sürecinde canla başla çalışan bütün aday olan kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Ayrıca, ilçemiz halkının ve hemşehrilerimizin teveccühü ile belediye başkanlığını kazanarak o koltuğa oturan Sayın İrfan Püsküllü kardeşimi de tebrik ediyor, yapacak olduğu hizmetlerde kendisine başarılar diliyorum" diyerek, açıklamalarını sonlandırdı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR
İbrahim iskender 2 hafta önce
Rabbim bu vatanı iki yüzlü ve sözünde durmayan siyasetçilerin şerrinden korusun.

Cumhur ittifakı olarak yapılan protokol anlaşmasına bağlı kalmayıp sayın Cumhur başkanımızın adayımız sayın Turgut BABAOĞLU demesine rağmen yüzümüze karşı güler yüz gösterip arka planda farklı davrananları gördükten sonra 2028 yılında yapılacak genel seçimleri şimdiden düşünmek zorunda kalıyoruz.