Hendek Güncel
HV
26 NİSAN Cuma 17:11
Advert Advert Advert

HENDEK ATATÜRK STADYUMU'NDA: HENDEK DEREKÖYSPOR 1-1 ALAAĞAÇSPOR

Bu yıl ilçemizi Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde temsil edecek olan Hendek Dereköyspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hendek Atatürk Stadyumunda Alaağaçspor’u konuk etti.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 22-09-2022 07:38
HENDEK ATATÜRK STADYUMU'NDA: HENDEK DEREKÖYSPOR 1-1 ALAAĞAÇSPOR

Saat: 15.00’da başlayan mücadeleyi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Akyazı İlçe Spor Müdürü ve Alaağaçspor Kulübü Başkanı Adem Altun, Sakarya Akyazı ve Hendek yerel basın mensuplarının yanı sıra spor severler izledi.

01 Ekim'de başlayacak yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Dereköyspor, Hendek Atatürk Stadyumunda Alaağaçspor ile aaat 15.00’da karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. İlk 15 dakikası karşılıklı ataklarla başlayan mücadele de Dereköyspor oyuna ağırlığını koydu ve rakip kalede sağlı solu ataklarla gol arayan Dereköyspor, aradığı golü 33. dakikada Burak'la buldu. Skor avantajını eline alan Dereköyspor, ikinci golü aramaya başladı. Karşılaşmanın son dakikalarında bir şutu direkten dönen Dereköyspor, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Hazırlık maçının ikinci yarısında beraberlik golü arayan Alaağaçspor, aradığı gol fırsatını 70. dakikada Hamza ile buldu. 70. dakikada Hamza'nın attığı gol maçın skorunu belirledi ve karşılaşmada skor 1-1 oldu ve maç bu skorla sona erdi. Dereköyspor 1-1 Alaağaçspor.

Hakem: Kadir Demir

Stad: Hendek Atatürk Stadyumu

Hendek Dereköyspor:

Enes, Engin, Samet, Serdar, Mertcan, Muhammet, Berat, Burak, Oğuzhan, Ömer Özkan, Batuhan, Narman, Yasin, Ali, Ersin, Haluk, Enes Şimşek, Emirhan.

Teknik Direktör: Berk Yusuf Yıldız

Alaağaçspor:

Yusuf, Muhammet, Oğuz Kaan, Dindar, Ahmet, Kerim, Okan, Yakup, Furkan, Okan Yıldırım, Ahmet Demir, Muhammet Tuhan, Bilge Kaan, Hamza Uzunal.

Teknik Direktör: Murat Yıldırım

Goller: Dk. 33 Burak (Dereköyspor), Dk. 70 Hamza Uzunal Alaağaçspor.

AdminAdmin

YORUMLAR