Hendek Güncel
HV
29 MART Cuma 12:56
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

HENDEK SAPANCA'YA UĞURLU GELDİ: SAPANCA GENÇLİKSPOR 1-0 KEPEZ BELEDİYESPOR

3. Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, dün 4. hafta karşılaşmasında Hendek Atatürk Stadyumunda Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor'u konuk etti.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 25-09-2022 08:17
HENDEK SAPANCA'YA UĞURLU GELDİ: SAPANCA GENÇLİKSPOR 1-0 KEPEZ BELEDİYESPOR

Sapanca Gençlikspor dün Hendek'te, Hendek Atatürk Stadyumunda Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısına temkinli bir şekilde başlayan temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, birkaç kez rakip kaleyi yoklasa da, yaptığı bu ataklardan sonuç alamadı. Maçın ilk yarısı da 0-0 sona erdi.

Sapanca Gençlikspor, ilk yarıya oranla ikinci yarıya daha etkili başladı. Sürekli rakip kaleye yüklenen Sapanca Gençlikspor, maçın bitimine az bir süre kala, 82. dakikada Ali Helvacı ile golü buldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ayrıca maçın ikinci yarısında rakip takım Kepez Belediyespor'dan 2 oyuncu kırmızı kart görerek takımlarını kalan sürede yalnız bıraktı. Maçın son dakikalarını da Kepez Belediyespor, 9 kişi oynamak zorunda kaldı.

Maçın son dakikalarında ve uzatma dakikalarında başka gol olmayınca temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, sahadan 1-0 galip ayrılarak, 3 puanı hanesine yazdırmış oldu.

AdminAdmin

YORUMLAR