Hendek Güncel
HV
01 MAYIS Çarşamba 07:32
Advert Advert

HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

VEFAT EDENLER:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-12-2023 11:10
HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

VEFAT

Aslen Dededüzü Köyünden olup, Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden merhum Hamdi Yılmaz’ın oğlu, merhum Şevket Yılmaz’ın kardeşi, Yaşar ve Şenol Yılmaz’ın abisi, İhsan, Muhammet, Bahattin, Murat, Yüksel, Özcan ve Bahri Yılmaz’ın amcasının oğlu, Erol ve Sadık Büyüktazim’in eniştesi, Erhan ve Ersin Yılmaz’ın babası, Serkan Altıntepe’nin kayınpederi, Şemsi Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 12.00‘da Bayraktpe Mahallesi Muzaffer Sofuoğlu Caddesindeki hanesinden alınarak Rasimpaşa Eseler Camii'ne getirilecek, kılınacak Öğle namazına müteakip Dededüzü Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Serkan Altıntepe (Damadı) 0 530 823 61 17

Adres: Bayraktepe Mahallesi Muzaffer Sofuoğlu Caddesi, Atikhanım Anadolu Lisesini geçince 100 metre solda ara sokak

VEFAT

Kırktepe Mahallesinden merhum Hamit ve Hüseyin Uzunoğlu’nun abisi, Davut, Ekrem, İzzet ve Hamza Uzunoğlu’nun babası, Mecit Uzunoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kırktepe Mahallesi Camii'nde kılınacak Öğle namazına müteakip Kırktepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İzzet Uzunoğlu (Kardeşi) 0 535 573 93 73

Adres: Kırktepe mahallesi

VEFAT

Aslen Hendek'li olup, İstanbul’da ikamet eden merhum Ahmet Koç’un kızı, merhum Yılmaz Sandıkçı’nın eşi, İsmail, İbrahim, Hasan ve Sinan Koç’un ablası, İsmet ve Hakan Sandıkçı’nın annesi, Ahmet, Mehmet ve Tanju Sandıkçı’nın yengesi, Selami Avcı’nın kayınvalidesi, Emine İnci Sandıkçı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Cami'de kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa Sandıkçı (Yakını) 0 532 556 36 31

Adres: Mahmutbey Mahallesi 1073. Sokak, (Taziye evi)

Not: Cenaze İstanbul’dan ilçemiz Yeni Cami'ye getirilecektir.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR