Hendek Güncel
HV
04 MAYIS Cumartesi 02:12
Advert Advert

Hendek'te bugün vefat edenler

Vefat edenler:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-04-2024 10:32   Güncelleme : 23-04-2024 10:34
Hendek'te bugün vefat edenler

VEFAT

Bıçkıatik Mahallesinden merhum İzzet Defne’nin oğlu, Bıçkıatik Mahallesi Eski Muhtarı Recep ve Mehmet Defne’nin babası, Hüseyin Yaman’ın kayınpederi, Şaban, İsmail ve Yusuf Defne’nin amcası, Kemal Şahin, Fikri Duran ve merhum İsmail Coşkun’un dayısı, Eyüp, Yaşar Defne ve Hakan Yaman’ın dedesi, Ömer Defne vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bıçkıatik Mahallesi Camii'nde kılınacak Öğle namazına müteakip Bıçkıatik Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet Defne (Oğlu) 0 543 560 83 98

Adres: Bıçkıatik Mahallesi

VEFAT

Aslen Amasya İli Taşova İlçesinden olup, Yeni Mahallede ikamet eden Karayollarından Emekli Kenan Yılmaz’ın kayınvalidesi, Safiye Çetin vefat etmiştir. Cenazesi bugün Amasya İli Taşova İlçesinde defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kenan Yılmaz (Damadı) 0 537 575 56 47

Adres: Amasya İli Taşova İlçesi

VEFAT

Nuriye Mahallesinden Ahmet Kapdan’ın eşi, Nuri, Hasan ve Hüseyin Kapdan’ın yengesi, Hatice Kapdan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Nuriye Mahallesi Camii'nde kılınacak İkindi namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hüseyin Kapdan (Yeğeni) 0 530 930 57 81

Adres: Nuriye Mahallesi, Yağcı Osman'ın arka tarafı

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR