Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 02:38
Advert Advert

İrfan Püsküllü’den Oğuz Alkaş’a cevap değil, soru!

Medya üzerinden tarafımıza Sakarya MHP İl Başkanı Sayın Oğuz Alkaş tarafından isnat edilen açıklamasına istinaden gerek görülmüştür.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 12:43   Güncelleme : 06-03-2024 13:07
İrfan Püsküllü’den Oğuz Alkaş’a cevap değil, soru!

İrfan Püsküllü’den Oğuz Alkaş’a Cevap değil! Soru!!!

Medya üzerinden tarafımıza Sakarya MHP İl başkanı Sayın Oğuz Alkaş tarafından isnat edilen açıklamasına istinaden gerek görülmüştür.

Cumhur İttifakının yapısını durumunu bildiğimiz, Seçim süreci ve sonrasında da düşünerek İttifak ruhuna zarar vermemek adına söylemlerimizi Asla bir cevap olarak görülmesini istememekle beraber!!!

Sayın Alkaş’ın kendi açıklamasındaki ifadesinde olduğu gibi,

‘’Rasim Paşa Mahallesinde seçim irtibat bürosunda açılışında bir konuşma yapan BBP Hendek Belediye Başkan adayı İrfan Püsküllü, aldıkları oyun Cumhur İttifakı hanesine yazılacağını ifade ederek seçmenin gözünde bir algı oyunu yapmaya çalışmıştır.’’

Sayın Alkaş’ın ifadelerindeki ALGI OYUNU hariç söylenen ifadeler gerçektir.

Bizde Sayın Alkaş’a Aynı ifadeleri Sormak isteriz.

Sayın Alkaş!

BBP 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 30 u Büyükşehir 51 ilde aday çıkartmamış oralarda Cumhur İttifakı Adaylarını Mersin ve Manisa Büyükşehir Belediyelerinde ise MHP Adaylarını Desteklemektedir?

BBP Sakarya İlçelerindeki bütün adayları Büyükşehir Belediyesi’nde Sayın Yusuf Alemdar için Oy İstemektedir.

MHP Cumhur İttifakı içindedir, fakat 22 ilde AK PARTİ ile MHP Ayrı adaylar ile çıkacak olması İttifak da olmadıkları anlamınımı taşımaktadır? Yine bu illerde ayrı aday çıkartıyor olmaları Alınan Oyların Cumhur İttifakı Hanesine işlenmeyeceği anlamına mı gelmektedir?

Yapmış olduğunuz Açıklama da İrfan Püskülü Sanki Hendek ilçesinde Cumhur İttifakı adayı BBP dir demiş gibi lanse ederek Olayı farklı yerlere çekip asıl Algıyı Siz yapmış olmuyor musunuz?

Bu bilgiler Eşliğinde! Sormak İsteriz!

Sizce !!!

BBP Cumhur İttifakı’nın bir parçası değil mi?

İrfan Püsküllü’nün ifadelerinde olduğu gibi, BBP ‘nin Hendek ilçesinde alacağı yaklaşık binlerce oy Cumhur İttifakı Hanesine yazılmayacak mı?

Yazınızda, İstanbul ve Ankara gibi Büyükşehir belediyelerinden de bahsetmişsiniz!

Sayın Alkaş,

Büyük Birlik Partisi Cennet Mekân Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun Başta Sivaslı hemşerilerine ve bizlere bıraktığı bir emanettir, Sizin bu ifadelerinizi Muhsin Başkan’ın hemşerileri olup İstanbul’da yaşayan yaklaşık bir milyona yakın Sivas lı hemşerileri duysa, bilse acaba sizce ne düşünürlerdi?

Belki Farkında olmadığınızı düşünerek ifade etmek isteriz ki, bu minvalde söylemler bu ittifaka ve İttifak Ruhuna sadece zarar vereceğini düşünmekteyiz,

Hatırlatmak İsteriz!

Bu gün bizim çıkmış olduğumuz yolu 2019 da sizin adayınız Sayın Turgut Babaoğlu ile çıkmıştınız.

Sanki 2019 da bunları siz yaşamamış gibi söylemlerde bulunmanız Kamuoyunun aklı ile oynamanız anlamına gelir ki!

O zaman da şu ifadeleri kullanmak’dan çekinmeyiz!

2019 da İttifak vardı, Fakat bu gün 2019 da bunlar yaşanmamış, 2019 da aynısını MHP den ayrılan O dönem İlçe başkanınız Sayın Turgut Babaoğlu İstifa ederek BBP ye geçip aday olmamış gibi ifadelerde bulunmanız, geçmişi yok sayıp sürekli bu gün üzerinden eleştirmeniz, başta kendi adayınız, yine o gün adayınız ile beraber BBP ye geçen arkadaşlarınız, o dönem Kendi üyesi oldukları partiye değilde Sayın Babaoğlu’na oy veren destek veren herkesi yaralayacak incitecektir.

Siz Şunu mu demek istiyorsunuz? Biz yaparsak normal! Siz yaparsanız İhanet!!

Yine İfadelerinizde ‘’ uydurma söylemler ile tutunacak dal arıyorlar ‘’ Cümleniz ile küçümsemeye çalıştığınız 2019 da BBP ye oy vermiş olan Hendek halkına yapılmış hoş olmayan ifadelerdir.

Biz Sadece Hendek halkına güvenir onlara inanır ve onların alacağı kararın önünde saygıyla eğiliriz.

Uydurma olarak nitelendirdiğiniz cümlelerimizin hepsinin arkasında olduğumuzu, söylemlerimizin Uydurmamı yoksa gerçek mi olduğunu ise kamuoyunun takdiri ne bırakıyoruz.

Son olarak !!!!

BBP Cumhur İttifakında mı?

BBP nin Almış olduğu oylar Cumhur İttifakı Hanesine yazılmayacak mı?

Bu iki sorumuzun cevaplarını tekrar araştırmanızı tavsiye ederiz…!!!

İrfan Püsküllü

BBP Hendek Belediye Başkan Adayı

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR