Hendek Güncel
Hendek Güncel
SİYASET

İYİ Parti İl Başkanı Fatih Akgün Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün, İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Teşkilat Başkanı Gökhan Kaçar, Önceki dönem İl Başkanı ve İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Selçuk Kılıçaslan, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Hendek’te esnaf ile bir araya geldi.

İYİ Parti İl Başkanı Fatih Akgün Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Paylaş:

Başkan Akgün ile sohbet eden esnaf ağırlıklı olarak ekonomik anlamda yaşadıkları sorunlardan ve düşen alım gücü ile giderek zorlaşan hayat pahalılığından şikâyetçi oldu. Bir esnaf belirsizliğini koruyan ürün fiyatları sebebiyle sattıkları malı aynı şartlarda rafına koyamadığını ve enflasyon rakamlarının çok yüksek olduğu için çok zor durumda olduğunu dile getirdi.

‘’Bizler vatandaşımızın sıkıntısını görüyoruz’’

İYİ Parti İl Başkanı Fatih Akgün gerçekleştirilen ziyaret sonrası şu değerlendirmeleri yaptı: “Ülkemiz bu iktidar döneminde maalesef yangın yerine dönmüştür. Artık mutfaklarda tencere kaynayamaz hale gelmiştir. İsraf ekonomisinin yarattığı kara delik her geçen gün büyümeye devam ediyor.  Ülkemizin her yerinde olduğu gibi burada da vatandaşımız maalesef hayat pahalılığından ve her gün artan fiyatlardan şikâyetçi. Bizler vatandaşımızın sıkıntısını görüyoruz. Bu ülkenin refah seviyesini arttıracak, vatandaşımızın rahat yaşayabileceği kaynaklar bu ülkede mevcuttur’’ diye ifade etti.

‘’Aydınlık güneşli güzel günler çok yakında’’

Akgün: ‘’Bu ülkenin kendi kendine yetebilme yeterliliği vardır. Bu gün iktidar bu kaynakları halkın değil bir kesimin hizmetine sunmuştur. Bu iktidar sokaktaki vatandaşın halini görmüyor mu? Bu insanların feryadını duymuyor mu? İktidar acilen oyalama siyasetini bir kenara bırakmalı ve vatandaşın yaşadığı sorunları çözecek formüller üretmelidir. Biz İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde İnşallah bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Çok az kaldı. Biz çözeceğiz. Aydınlık güneşli güzel günler çok yakında” ifadelerini kullandı.

Bu haber Hendek Güncel tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.