Hendek Güncel
HV
04 MAYIS Cumartesi 05:43
Advert Advert

KİMSE ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMASIN: BANA SORDUKLARI İÇİN CEVAP VERDİM

Hendek Gül Kooperatifi eski yönetim kurulu üyesi Ferudun Çakır, dünkü haberimize dair açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2023 14:32   Güncelleme : 28-02-2023 19:28
KİMSE ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMASIN: BANA SORDUKLARI İÇİN CEVAP VERDİM

KAHVALTIYA BU KONU DAMGA VURDU

Geçtiğimiz Pazar günü sabahı Ordulular Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğinin Hendek'li basın mensuplarına verdiği kahvaltı programına, Hendek - Adapazarı arası yolcu taşımacılığı yapan Özel Halk Otobüsleri (Gül Kooperatifi)'nin eski yerinden mevcut bulunduğu yere taşınması olayı ile ilgili konu damga vurdu. Kooperatifin eski yöneticilerinden Ferudun Çakır, spontane gelişen sohbette gazeteciler tarafından kendisine sorulan soru üzerine açıklamalarda bulunmuştu. Sorulan soruya cevap veren Çakır'ın açıklamalarını, dün haber sitelerimizde haberleştirerek yayımlamıştık.

HABER DOĞRU FAKAT KONUYU ÇARPITANLAR OLDU

Eski yönetim kurulu üyesi Ferudun Çakır haber sitemizi arayarak, yaptığımız haberin doğru olduğunu, fakat bazı kesimler tarafından konunun çarpıtıldığını ifade etti.

BEN YENİ YÖNETİMDE GÖREVLİ DEĞİLİM

Çakır, "Ben o gün düzenlenen kahvaltı programına yönetiminde olduğum Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği adına katıldım. Ben şu an Gül Kooperatifinin mevcut yönetiminde görevli değilim. Benim sadece orada bir üyeliğim var. Yani o hatta diğer arkadaşlarım gibi benim de şirkete olan ortaklığım var. Mevcut yönetim kurulunda herhangi bir görevim yok, bunu üstüne basa basa söylüyorum. Haberin yapıldığı gün düzenlenen kahvaltı programında tarafıma soru sorulduğu için bende naçizane cevap verdim. Kimse öküz altında buzağı aramasın. Benim yeni yönetimde bulunan hiçbir arkadaşımla da bir sorunum yok. Olayı farklı tarafa kimse çekmesin. Gazeteci arkadaşlar haber yapabilirler, onların işi bu. Yapılan haberde bir sıkıntı yok. Fakat haberi okuyup fısıltı gazetesi adına çalışanlar da birçok sıkıntı var." diyerek sözlerini noktaladı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR