Hendek Güncel
HV
04 MAYIS Cumartesi 04:04
Advert Advert

Nimet Durahim’den Radyo Mega ve Ada Tavır’a ziyaret

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Nimet Durahim, İYİ Parti İl Yönetiminden Fatma Kılınçer ve Gülden Meriç Radyo Mega ve Ada Tavır haber sitesini ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2023 16:53
Nimet Durahim’den Radyo Mega ve Ada Tavır’a ziyaret

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Nimet Durahim ve İYİ Parti İl Yönetiminden Fatma Kılınçer ve Gülden Meriç Radyo Mega ve Ada Tavır haber sitesini ziyarette bulundu.

Ziyarette, genel ve yerel siyasetin yanı sıra ülke gündemine dair konular konuşuldu. Milletvekili Aday Adayı Nimet Durahim, İYİ Parti İl Yönetiminden Fatma Kılınçer ve Gülden Meriç’i Radyo Mega Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Uygun, Radyo Mega Sorumlu Müdürü İrem Kumantaş, Ada Tavır Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Birol ağırladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Radyo Mega Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Uygun, "İYİ Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Nimet Durahim, Parti Yönetiminden Fatma Kılınçer ve Gülden Meriç’in kurumumuza yaptığı ziyaret bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Kendilerine kurumumuz adına teşekkür ediyor, siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AdminAdmin

YORUMLAR