Hendek Güncel
HV
09 MAYIS Perşembe 13:30
Advert Advert

Püsküllü, noktayı Turanlar'da koydu!

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine artık sayılı saatler kalırken, ilçenin dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan adayı İrfan Püsküllü, dün akşam Turanlar Mahallesi'ndeydi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 15:18
Püsküllü, noktayı Turanlar'da koydu!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, dün akşam Turanlar Mahallesi'ndeydi.

Başkan Adayı Püsküllü’yü meşaleler eşliğinde karşılayan Hendekliler, Turan Mahallesi’nde coşku dolu bir miting havası oluşturdu.

Turanlar Mahallesi’nde bin 500’e yakın vatandaş tarafından büyük bir coşku ile karşılanan BBP Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, “Bizler sizin dertlerinizi dertlenmeye geliyoruz. Bizde ayrı gayrı yok. Eşitlik, var adalet var bizde. Turanlar Mahallesi’ndeki herkes benim kardeşimdir. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Turanlar Mahallesi’nin bir farklılığı, güzelliği var. Turanlar Mahallesi’ni es geçme şansım yok. Gençlerimizle alakalı inşallah her mahallede olduğu gibi Turanlar Mahallemizde de gençlerimizin, voleybol, basketbol, futbol oynayacağı alanlar yapacağız. Turanlar Mahallesi bunu hak ediyor. Roman vatandaşlarımıza hak ettiği yaşantıyı sağlayacağız. Sizlerin buradaki yaşam koşullarınızı daha güzel seviyelere getirerek, hak ettiğiniz yaşantıyı sizlere sağlayacağız. İlçe Merkezimizde hangi hizmeti veriyorsak, buraya da aynı hizmeti vereceğiz. İkinci sınıf vatandaş muamelesine maruz kalmayacaksınız. Göreve geldiğimizde herkese eşit, adil ve hakkaniyet çerçevesinde hizmet edeceğiz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR