Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 17:01
Advert Advert

YUSUF ALEMDAR: TURGUT BAŞKANI DA VE KENDİMİ DE HENDEKLİLERE EMANET EDİYORUM

Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Rasimpaşa Park ve 112 Acil İstasyonu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Yeni dönemde Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’nun ve Hendek’in yanında olacağız, birlikte her mahalleye hizmet edeceğiz” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 02-02-2024 22:19
YUSUF ALEMDAR: TURGUT BAŞKANI DA VE KENDİMİ DE HENDEKLİLERE EMANET EDİYORUM

AK Parti’de 6 yıl il başkanlığı, 15 yıldır da Serdivan Belediye Başkanı olarak görev yaptığını hatırlatan Yusuf Alemdar, şöyle konuştu:

“İnsan merkezli ve hizmet odaklı siyaset yaptık.  Verdiğimiz hiçbir sözün altında kalmadık açıklama yaptığımız bugüne kadar ki projelerin hiçbirinden geri kalmadık. Bugün itibarıyla 16 ilçemizi gezerken 671 mahallemizin tamamına hizmet edeceğimizi ve 671 mahallemizin hiçbirine ayrıştırmayacağımızı, her mahallemize eşit ve adil davranacağımızın sözünü veriyoruz. Diyoruz ki bizim insanımız hizmet bekliyor, bizim insanımız bize inanıyor, biz de onlar için hizmet edeceğiz. Gece gündüz, kar kış, bizim için dua eden destek olan büyüklerimizi, ablalarımızı, kardeşlerimizi ihmal etmeyeceğiz.

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ

Ankara’da elimizi güçlendiren AK Parti’de Genel Başkan Yardımcımız, MHP’de Grup Başkanvekilimiz, Milletvekillerimiz ile birlikte Sakarya’nın bugüne kadar almış olduğu hizmetten çok daha fazlasını alacağımıza inanıyorum. Turgut başkanım rahat olun, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Cumhur İttifakının bileşenleri kendini ispat etti. Siz Hendek’te çığır açtınız beş yıl boyunca. Yeni dönemde hep beraber Hendek‘teki her mahallemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Turgut Başkanı ve kendimi sizlere emanet ediyorum.”

AdminAdmin

YORUMLAR