BAŞKAN BABAOĞLU: ENGELSİZ YAŞAM VE SOSYAL GELİŞİM MERKEZİ İLE ENGELLER KALKACAK

Engelli bireyler ve aileleriyle iftar buluşmasında konuşan Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Engelsiz Yaşam ve Sosyal Gelişim Merkezi kurarak, engelli vatandaşlarımızın tüm koordinasyonunu bu merkezden sağlayacağız” dedi.

GÜNCEL - 26-03-2024 13:49

BAŞKAN BABAOĞLU: ENGELSİZ YAŞAM VE SOSYAL GELİŞİM MERKEZİ İLE ENGELLER KALKACAK

Aşkı Ala Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, MHP Kaçep İl Başkanı Elif Uzun Saral, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Ekşi, MHP Kaçep İlçe Başkanı Zübeyde Gürbüz, Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları ile Ortopedik Engelliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Murat Polat, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Milletvekili Kaya ile birlikte iftara katılan engelli bireyler ve ailelerine yakın ilgi gösteren Başkan Babaoğlu, burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bir hastamızın yanında olmak, engelli bir kardeşimizin bir ihtiyacına cevap verebilmek, en büyük hizmettir. Bu anlayışla bugüne dek; hastalarımıza, engelli vatandaşlarımıza, nakil işlemleri başta olmak üzere, ihtiyaçları doğrultusunda ne gerekiyorsa yapma gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hasta ve engelli nakil aracımızı yeniledik. Son 5 yılda; 591 vatandaşımıza hasta yatağı, 257 vatandaşımıza tekerlekli sandalye, 33 vatandaşımıza akülü araç, 158 vatandaşımıza walker değnek ve oksijen tüpü yürüteç aracı sağlarken, 658 akülü aracın bakım ve onarımı gerçekleştirdik.

“TÜM KOORDİNASYON BU MERKEZDEN YAPILACAK”

Yeni dönemde sizlere bir müjdemiz var. Engelsiz Yaşam ve Sosyal Gelişim Merkezi kuruyoruz. İçerisinde; resim tiyatro, müzik, dans ve spor kursları yer alacak. Burada ayrı bir müdürlük oluşturarak, engelli kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın tüm koordinasyonlarını bu merkezden sağlayacağız. Engelli bireylerimizin yakınlarına özel eğitimler ve destekler sağlanacak. Hendek’te engelleri hep birlikte kaldıracağız. Bu akşam burada sizlerle bir arada olmaktan, iftar sofrasını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

AK PARTİLİ KAYA: TURGUT BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya’da tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Türkiye’de hizmetin adresi olan Cumhur İttifakı, maşallah Hendek’te kıymetli bir belediye başkanına sahip. AK Parti iktidarımız ve Cumhur İttifakı, Hendek’te Turgut başkanımızın yanında. Görüyorum ki, sizlerde onu çok seviyorsunuz. Turgut başkanımızda, bizlerde sizleri çok seviyoruz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Ortopedik Engelliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Murat Polat ise Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, iftar programı için teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

26-04-2024 - GÜNCEL

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

26-04-2024 - GÜNCEL