Bayraktar: Çarşı esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik

Başkan Adayı Bayraktar, "Bugün Milletvekilimiz Sayın Ayça TAŞKENT, geçmiş dönem Milletvekilimiz Sayın Engin ÖZKOÇ ve Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte çarşı esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik." dedi.

SİYASET - 27-03-2024 15:24

Bayraktar: Çarşı esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik

Bayraktar, "Bugün Milletvekilimiz Sayın Ayça TAŞKENT, geçmiş dönem Milletvekilimiz Sayın Engin ÖZKOÇ ve Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte çarşı esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik.

İlçe Merkezimizin en büyük sorunu trafik ve otopark, artık merkezde yaya olarak bile dolaşmak sıkıntı oldu. Kangren hale gelen Trafik ve Otopark sorununu meydan projemizle nefes alır hale getireceğiz. Yapacağımız proje ve hizmetlerle Hendek’e umut olacağız. Uludere projemizle hem deremizin temiz ve güzel akmasını sağlayacağız, hemde ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacağız. İlçemizi Eğitim ve Sporda marka şehir yapacağız. Verdiğiniz her oyun hakkını vereceğiz; Hesap veren ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışacağız. Kişileri değil ilçemizi zenginleştireceğiz. Birlikte kurduğumuz bu güçlü gönül ve dostluk bağları ile hep birlikte başaracağız." dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Güler: Kazanan Hendek oldu

Güler: Kazanan Hendek oldu

18-04-2024 - SİYASET

Başkan Alemdar görevi Osman Çelik’e teslim etti

Başkan Alemdar görevi Osman Çelik’e teslim etti

07-04-2024 - SİYASET