Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 19:28
Advert Advert

AK PARTİ’NİN KURMAYLARINDAN BABAOĞLU'NA TAM DESTEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, beraberinde Milletvekilleri Ali İnci, Lütfü Bayraktar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ile Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 02-02-2024 22:22
AK PARTİ’NİN KURMAYLARINDAN BABAOĞLU'NA TAM DESTEK

Hendek Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Rasimpaşa Park ve 112 Acil İstasyonu açılış töreni için ilçeye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, törenin ardından bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Beraberindeki heyetle Hendek Belediyesi’ni ziyaret eden Yavuz’u, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever  ile birlikte karşıladı. Burada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Babaoğlu, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, il başkanlarımız, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, ilçe başkanlarımız ile Cumhur İttifakı bileşenleri olarak ortak değerimiz ve hizmet noktamız olan Hendek Belediyesi’nde bir aradayız. Bu birliktelik, samimiyet, yaptığımız hizmetlerle de beraber, İnşallah, 31 Mart seçimlerinde elde edeceğimiz zaferle taçlanacak” dedi.

TEŞKİLAT ZİYARETLERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekilleri ve Cumhur İttifakı İl Başkanları, Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, seçim sürecini ve çalışmaları değerlendirmek üzere MHP ve AK Parti İlçe Teşkilatlarında da bir araya geldi.

AdminAdmin

YORUMLAR