Hendek Güncel
HV
01 MAYIS Çarşamba 09:02
Advert Advert

Ayhan Güler: "Adayların Er Meydanı'na çıkmalarını bekliyorum"

Hendek'in eski fakat eskimeyen siyasetçilerinden Ayhan Güler, 2024 Yılı Mahalli İdareler Seçimleri için adayların Er Meydanı'na çıkmalarını bekliyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 24-11-2023 18:00   Güncelleme : 24-11-2023 18:02
Ayhan Güler:

İlçemiz Hendek'in en eski ve tecrübeli siyasetçilerinden Ayhan Güler, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde, meclis üyeliği adaylığı için, önce adayların Hendek Meydanı'na çıkmalarını beklediğini ifade ederek, "Ben zaten hazırım. Bilki ve birikimimi Hendek için nasip olursa kullanmak istiyorum. Ben önce Hendek Meydanı'nda adayları net olarak görmeliyimki ona göre son kararımı vereceğim. Kim benim çalışma disiplinime uyarsa, tabi ben de onların kafa yapılarına ve çalışma şartlarına uygun olduğum takdirde son kararımızı istişare ederek vereceğiz ve Hendek'e en güzel şekilde hizmet edebilmek için ortak paydamız Hendek diyeceğiz ve kollarımızı sıvayıp çalışmaya başlayacağız." dedi.

Öte yandan kurt siyasetçi Ayhan Güler'in seçim çalışmaları kapsamında vites yükselttiği ve ilçemizin siyasi önderleri ile dirsek temasında olduğu ifade edildi.

AdminAdmin

YORUMLAR