Hendek Güncel
HV
28 MART Perşembe 15:16
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

BAŞKAN KELEŞ: KİMSE PARTİMİZE MİLLETÇİLİK DERSİ VEREMEZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Mersin’deki terör saldırısının ardından partisinin terör örgütüyle birlikte gösterilmesine tepki göstererek, "Terörist başının mektubunu okutanlar teröristten medet umup televizyonlara çıkaranlar bize milliyetçilik dersi veremezler" dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-09-2022 14:02
BAŞKAN KELEŞ: KİMSE PARTİMİZE MİLLETÇİLİK DERSİ VEREMEZ

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş yaptığı açıklamada Mersin’de PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet ve kederli ailesine baş sağlığı diledi. Yaralı polisin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni eden Keleş, terör saldırısına da tepki gösterdi.

PARTİMİZ ÜLKEMİZİN ÇİMENTOSUDUR

Keleş, "Mersin’de PKK terör örgütünün düzenlediği saldırı maalesef yine yüreğimizi yaktı. Bir polisimiz şehit olurken, bir polisimiz yaralandı. Yaşanan olay Türk milletinin olduğu gibi bizimde ciğerimizi yaktı. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Yaşanan olayın ardından yaşananları ise şaşkınlık ve üzüntüyle takip ediyoruz. İktidar partisi AKP’nin yetkilileri partimizi saldırıyı gerçekleştiren teröristle bağdaştırmaya çalışıyor. İlk önce şunu altını çizeyim ülkemizin kuruluşuna vesilen olan 99 yıllık asırlık çınar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti partimizin bugüne kadar hiçbir terör örgütüyle bağlantısı ve bağı olmamıştır. Bundan sonrada hiçbir zamanda olmayacaktır." dedi.

TERÖRİSTLERLE İŞBİRLİKLERİNİZİ UNUTMADIK

Mersin’de yaşanan saldırıyı gerçekleştiren teröristi tutuklu bulunduğu cezaevinden serbest bırakanların milliyetçilik dersi vermeye kalktığını söyleyen Keleş, "Daha hafızalarımızdan silinmeyen Habur rezaletini milletimiz hala unutmadı bu rezaleti bize yaşatanlar vatan ve millet sevgisinden bahsediyor. Çözüm sürecinde PKK’nın yeniden toparlanmasını sağlayanlar bize bayrak aşkını anlatma çalışıyor. Oslo’da teröristlerle pazarlık yapanlar bizlere kendilerinin Türkiye sevdalısı olduğunun yalanlarına inanmamızı bekliyor. FETÖ terör örgütüyle yaptığınız işbirlikleri ve onların terörist savcılarını ve gazetecilerini kahraman gibi göstermelerinizi özel uçaklarla seyahat ettirmelerinizi de hiçbir zaman unutmadık." diye konuştu.

TERÖRİSTLERLE KOL KOLA GEZİYORDUNUZ

Terör ve teröristlerle kol kola gezenler aynı sofrayı paylaşanların Cumhuriyet Halk Partisine ders veremeyeceğini ifade eden Keleş, "Kendi menfaatleri, seçim kazanma hırsları uğruna her yolu mübah görenler teröristler pazarlık yapanların milliyetçiliği ağızlarına alacakları bir değer değil. Bu ülkede milliyetçilikten, vatan sevgisinden bahsedecek son kişiler sizlersiniz bu hususta konuşmaya bile hakkınız yok. Sosyal medya hesabından bize milliyetçilik dersi vermeye çalışan AKP’nin Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ilk önce kendi partisinin tarihine baksın. Teröristler yıllarca içinizde gezdi hiç sesinizi çıkarmadınız. Milletimiz kimlerin teröristlerle birlikte olduğunun farkında ve sizlerin yalanlarına ve gündemi değiştirme çabalarınıza artık inanmıyor" diye konuştu.

ORHAN MİROĞLU’NUN SÖZLERİNİ ÇABUK UNUTTUNUZ

AKP’nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Orhan Miroğlu’nun ‘PKK terör örgütü değil, kendi topraklarında belli bir siyasi programı hayata geçirmeye çalışan bir politik harekettir’ sözlerini hatırlatan Başkan Keleş, "Bu sözler hala milletimizin hafızasındadır. PKK’yı terör örgütü olarak bile görmeyen bir zihniyet bu ülkeyi yönetmeye çalışıyor. Bu konuda sicili kabarık olanların konuşmaya bile hakkı yok. Cumhuriyet Halk Partimizin kurulduğunda bugüne kadar en büyük ilkesi vatanın ve milletin bağımsız bütünlüğü olmuştur. Bugüne kadar al bayrağın sonsuza kadar gökyüzünde dalgalanması için çalışan partimiz bundan sonra vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için çalışmaya devam edecektir." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR