Hendek Güncel
HV
19 NİSAN Cuma 09:23
Advert Advert Advert

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay'dan ilçemiz Hendek'e ziyaret

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ilçemiz Hendek'i ziyaret etti. İlçe Başkanı Nihat Bayraktar da, yapılan ziyaret ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-05-2023 20:17
CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay'dan ilçemiz Hendek'e ziyaret

Grup Başkan Vekilimiz Sayın Engin Altay, Milletvekilimiz Sayın Ayça Taşkent, İl Başkanımız Sayın Cengiz Çiçek ve Millet İttifakı İl ve İlçe Başkanlarımızla birlikte; bugün Adapazarı Merkez, Erenler ve Serdivan ilçelerini ziyaretlerinden sonra ilçemiz esnafları ve vatandaşlarımızla görüştüler.

İlçe binamızda partililerimizle bir araya gelen Sayın Altay, “14 Mayıs seçimlerinin bir kazananı yok ama kaybedeni Sayın Erdoğan’dır. Bizim milliyetçiliğimiz ATATÜRK milliyetçiliği, milliyetçilikten bahsedenler Gaffar Okkan’ı öldürenlerle bir olmaz, onları meclise taşımaz. Bizim için PKK da, Hizbullah da, FETÖ de eli kanlı birer terör örgütleridir.

Bu millet için yapacağımız çok şey var, inancımız yüksek. Toplumun her kesimi için öncelikle refah sağlanması gerekli.

Şimdi sizden son bir şey istiyoruz, sandığa gidin ve sandıklara sahip çıkın. Türkiye artık ezilen insanlar yerine, mutlu insanlar Ülkesi olacak. Helalleşeceğiz, kucaklaşacağız hep birlikte mutlu olacağız.” dedi.

Nihat BAYRAKTAR / CHP Hendek İlçe Başkanı

AdminAdmin

YORUMLAR