Hendek Güncel
HV
18 NİSAN Perşembe 23:26
Advert Advert Advert

CHP'DEN ESNAF ZİYARETİ

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, CHP İstanbul Milletvekili Sayın Özgür KARABAT ve CHP İzmir Milletvekili Sayın Ednan ARSLAN ile birlikte esnaflara ziyarette bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 11-09-2022 18:10   Güncelleme : 11-09-2022 18:48
CHP'DEN ESNAF ZİYARETİ

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. "İstanbul Milletvekilimiz Sayın Özgür KARABAT ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Ednan ARSLAN ile birlikte ilçemiz esnaflarını ziyaret ettik.

Esnafımızın sorunları büyük;

Artık günü bile kurtaramaz, kiramızı ödeyemez, evimize ekmek götüremez hale geldik. Artan maliyetler altında ezildik, eriyoruz dediler.

Hemen hemen haftada bir doğalgaz, elektrik ve akaryakıta gelen zamlar belimizi büktü diyerek sorunlarını dile getirdiler.

İlçemizin önemli değeri Sayın Nevzat ERCAN ile sohbet etme fırsatını bulduk.

Halkına porsiyonları küçültme ve tasarruf vaadinde bulunanlar unutmasınlar; "Umudumuz ve inancımız tam, biz hazırız. Millet İttifakının iktidarı ile herkese, her kesime refah sağlanacaktır." diyen Milletvekililleri Gençlik Kollarının açtığı standı ziyaret ederek, gençlerimizle beraber vatandaşlarımızı 13 Eylül’de Genel Başkanımızın katılımıyla Sakarya’da gerçekleşecek olan Grup Toplantısına davet ettiler."

AdminAdmin

YORUMLAR