Hendek Güncel
HV
19 NİSAN Cuma 13:21
Advert Advert Advert

DEVA Partisi Hendek Ziyaretinde Babacan Sürprizi

Cuma günü DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları, MYK Üyeleri ve Kurucular Kurulundan oluşan 17 kişilik heyet ile Sakarya'ya çıkarma yapan DEVA Partisi Heyeti ilçe ziyaretleri kapsamında Hendek’te Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Sarılar Fındık, Turanlar Mahalle'sini ziyaret etti. DEVA Partisi Heyetinin ziyaretinde Genel Başkan Ali Babacan sürprizi yaşandı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-09-2022 07:01   Güncelleme : 18-09-2022 07:55
DEVA Partisi Hendek Ziyaretinde Babacan Sürprizi

DEVA Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Tandoğan, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı (Sivil Toplum İlişkiler Başkanı) Hasan Karal, DEVA Partisi Şanlıurfa 22-23. Dönem Milletvekili Abdurrahman Müfit Yetgin, DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Başkan Yardımcısı Murat Durak, Sakarya Seçim İşleri Başkanı Av. Orhan Sinan Dural, Teşkilat Başkanı Sayın Ercan Başnuh, İK ve Pİ Eğitimlerinden Sorumlu Güvenç Cengiz, Sakarya İl Yönetimi Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı Av. Tülay Sinan ilçemize gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Hendek ziyaretinde ilk olarak DEVA Partisi Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan heyeti Hendek İlçe Başkanı Emre Taşkın, İlçe Yöneticisi Sefer Küçük, İlçe Sekreteri Özlem Çevik ve partililer karşıladı. Çiçeklerle karşılanan partililer bir süre parti binasında Hendek Gündemi ile bilgi alarak ilçe ziyaretlerinin ilk ayağı olan Hendek Ziraat Odasını ziyaret ettiler. Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ve bazı yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran yaptığı açıklamada, "En büyük sorunumuz mazot, ilaç, tohum gibi girdi maliyetlerinin yüksekliği" diye konuştu. Milletvekili Abdurrahman Müfit Yetgin, "Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ekonomiden sorumlu olduğu dönemde kendini kanıtladı. Tarımın sorunlarının devası partimiz" diye konuştu. Konuşmaların sürdüğü esnada Ali Babacan sürprizi yaşandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan telefonla ulaştığı Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ı arayarak ilçemizde gerçekleşen ziyaret hakkında bilgi aldı. Bir süre Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ile sohbet eden Babacan, "Hendekli vatandaşlarımıza sevgilerimi selamlarımı sunuyorum" dedi. Gerçekleşen telefon görüşmesi sonrası bir süre daha Ziraat Odası'nda ilçemizin tarımı ve fındık konusunda bilgi alan heyet ardından Hendek Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

DEVA Partisi heyetini, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı Kadir Yağlı ve bazı muhtarlar karşıladı. İktidar partisinin ziyaretlerinde dernek binasını dolduran muhtarlar, DEVA Partisi ziyaretine ilgi göstermedi. Bu durum yadırganırken Hendek Yeni Mahalle Muhtarı İsmet iskefiyeli yaptığı açıklamada, "İktidar partisinin milletvekilleri geldiğinde salonu dolduran arkadaşlarımın bugün burada olmamaları beni şaşırttı. Kendi tercihleri fakat iktidar partisi milletvekilleri geldiğinde salonu dolduran arkadaşlarımın burada olmalarını beklerdim" dedi.

DEVA Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Tandoğan, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı (Sivil Toplum İlişkiler Başkanı) Hasan Karal, DEVA Partisi Şanlıurfa 22-23. Dönem Milletvekili Abdurrahman Müfit Yetgin, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği'ne gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Kadir Yağlı, DEVA Partisi Heyetine teşekkür etti. Bir süre dernek binasında bulunan muhtarların sorunlarını ve sorularını dinleyen DEVA Partisi Heyeti, ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından üçüncü durakları olan Sarılar Fındık Fabrikası'nı ziyaret etti. Firma Sahipleri ve Hendek DEVA Partisi Yönetiminde bulunan Çağrı Sarı ve Emre Sarı tarafından karşılanan heyet, bir süre firma hakkında ve fındık fiyatları ile ilgili bilgi almalarının ardından üretim tesisini gezdiler. Firma Sahipleri Çağrı Sarı ve Emre Sarı tarafından üretim tesisi gezdirilen heyet, ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından son ziyaretleri olan Turanlar Mahallesi'ne hareket ettiler.

Hendek Turanlar Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan DEVA Partisi Heyeti, Mahalle Muhtarı Aydın Birinci’den mahalle hakkında bilgi alarak yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinlediler. Mahalle Muhtarı Birinci, DEVA Partisi Heyetine gerçekleştirdikleri ziyaretleri için teşekkür etti.

Öte yandan DEVA Partisi Heyeti tarafından gerçekleşen ziyaret sonrası Hendek İlçe Başkanı Emre Taşkın bir açıklama yaptı. Taşkın, ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, "Hendek’te her kesimden insanımızının sorunlarını yüz yüze görüşme imkanı bulduk. Başta tarım ve esnaf kesimi olmak üzere, muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin başlıca sorunları konusunda fikir alıp, bu konulardaki parti politikalarımızı anlattık. Genel olarak verimli bir çalışma oldu." diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR