Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:40
Advert Advert

Emre Taşkın, DEVA Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı oldu

DEVA Partisi'nde Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediyesinin adayları Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımı ile tanıtıldığı toplantı dün gerçekleşti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-01-2024 14:21   Güncelleme : 28-01-2024 14:25
Emre Taşkın, DEVA Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı oldu

DEVA Partisi'nde Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediyesinin adayları Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımı ile tanıtıldığı toplantı dün gerçekleşti. Toplantı sonunda DEVA Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı olarak Emre Taşkın açıklandı. Emre Taşkın'ın Hendek Belediye Başkanı olarak aday olması sonrası ilçede başkan adayı sayısı 6 oldu.

DEVA Partisi'nde Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediyesinin adayları Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımı ile tanıtıldı. Aday Tanıtım Toplantısı Erenler'deki bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Ali Babacan, il başkanı, parti yönetimi, adaylar ve partililer katıldı.

Tanıtım Toplantısında DEVA Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ercan Başnuh, Hendek Belediye Başkan Adayı Bilal Emre Taşkın, Karasu Belediye Başkan Adayı Abdullah Çatalbaş, Kaynarca Belediye Başkan Adayı Ünal Özturhan, Pamukova Belediye Başkan Adayı İrfan Metin ve Söğütlü Belediye Başkan Adayı Murat Aktürk olarak açıklandı.

AdminAdmin

YORUMLAR