Hendek Güncel
HV
28 MART Perşembe 13:46
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

İYİ Parti'de genç aday adayı

25 yaşındaki genç siyasetçi Yiğit Boyuneğmez, İYİ Parti Sakarya Millettvekilliği için aday adaylığını açıkladı. Genç yaşına rağmen siyasette yıllardır varlığını sürdüren Boyuneğmez, İYİ Parti kurucularından ve Gençlik Kolları kurucu İl Başkanıydı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-01-2023 13:52
İYİ Parti'de genç aday adayı

Yiğit Boyuneğmez’in yazılı olarak gerçekleştirdiği aday adaylığı açıklaması şu şekilde; "Kıymetli hemşerilerim, partimizin değerli mensupları basınımızın güzide temsilcileri hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Ben 4 Ağustos 1997 yılında Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dünyaya geldim. Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirmiş genç bir öğretmenim. 2017 yılında kurulan İYİ Parti’nin kurucusu ve kurucu gençlik kolları il başkanıyım. Kıymetli hemşerilerim İYİ Partimiz çok zor şartlar altında engelleri aşa aşa kurulmuştur. Başta Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER olmak üzere İYİ Parti’nin cesur mensupları olarak hiçbir saldırıya hiçbir tehdide boyun eğmedik. İYİ Parti artık iktidar namzetidir. Sevgili gençler, ben sizin içinizden gelen sizinle aynı hayatı yaşayan genç bir öğretmen adayıyım. Sizi en iyi anlayacak sorunlarınızı en iyi dile getirecek kişi benim.

Bugün eğitim hayatınızda yaşadığınız eşitsizliklerden sosyal hayatınızın kısıtlanmasına kadar sıkıntılarınızı biliyor ve çözüme kavuşturmak istiyorum. Telefon alırken tatile çıkarken defalarca düşünmeyeceğiniz özgür mutlu bir ülke hayal ediyorum. Genç bir eğitimci olarak 21.yy’a uygun modern bir eğitim anlayışı hayal ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in liderliğinde Türkiye’ye yepyeni bir vizyon kazandıracağız. Milletimizi liyakatle yükselen, adalet ile eşitlenen bir Türkiye’yle buluşturacağız. Gençlerin rahatça nefes alacağı, düşüncesini söylerken korkmayacağı bir Türkiye’yi hayata geçireceğiz. İnancımız yüksek enerjimiz, gençliğimiz ve cesaretimiz var. "Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer" şiarıyla korkmadan hayallerimizi gerçekleştirmek üzere yorulmadan çalışacağız. Zira Atatürk’ümüzün dediği gibi; "Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar." Buradan Yiğit BOYUNEĞMEZ olarak söz veriyorum GENÇLERİN PARLAYAN YILDIZI OLACAĞIM.

Bu inançtan yola çıkarak ve Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in; "Ben bu yolu gençler olmadan yürümem" sözünü hatırlatarak genç vizyonumla önümüzde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde Sakarya Milletvekili aday adayı olduğumu ilan ediyorum. Sürecin milletim, genel başkanım, partim ve şahsım adına hayırlara vesile olmasını diliyor, şimdiden milletimize ve partimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR