Hendek Güncel
HV
04 MAYIS Cumartesi 18:08
Advert Advert

Kılıçaslan: "En iyi anket sahadır"

İYİ Parti Sakarya Milletvekili adayı Selçuk Kılıçaslan, Serdivan’da esnaf ve vatandaş ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede, “Herkesin bize karşı çok olumlu dönüşleri var. Farklı farklı kanallarda anketler yayınlanıyor. Farklı farklı rakamlar söyleniyor. En iyi anket sahadır” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-04-2023 11:51
Kılıçaslan:

#SakaryaTarihYazacak

Kılıçaslan, İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak ile Serdivan Arabacıalanı Mahallesin de ve Altınışık Sitesi’ndeki esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi. Kılıçaslan: ‘’İlçe Başkanımız Sn. Ahmet Uçak ve Milletvekili adayımız Sn. Alper Alpay ile birlikte Serdivan Arabacıalanı Mahallemizdeki hemşehrilerimizi ziyaret ettik, desteklerini istedik. İktidar tarafından oluşturulan suni gündemle hiç ilgilenmiyorlar ve bir an önce memlekete gerçek adaletin gelmesini bekliyorlar. Altınışık Sitesi’ndeki kıymetli komşularımla ve baba dostlarımla görüştük. Plan ve projelerimizi anlattık, Sakarya sevgimizi konuştuk. Sıcak karşılamaları ve içten destekleri için minnettarım. Gösterdikleri teveccüh ve güzel sohbetleri için çok teşekkür ederiz. #SakaryaTarihYazacak’’ diye konuştu.

"Hak edilen nokta"

Kılıçaslan, Sakarya Yerel Kültür Derneği kurucularından, Pekşen Safematic iş yeri sahibi Ahmet Pekşen’i de ziyaret ederek, Sakarya’yı hak ettiği noktaya nasıl taşoyacaklarını anlattı. Kılıçaslan: ‘’Şehrimizin kıymetli iş insanı Sn. Ahmet Pekşen’i ziyaret ettik. Sakaryamızı hak ettiği noktaya, hak ettiği yöneticilerle nasıl taşıyacağımızı anlattık. Nazik ev sahipliği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. #SakaryaTarihYazacak’’ diye konuştu.
 
Sakarya Gelecek Partisi İl Başkanı Fatih Sevindik’i ziyaret eden Kılıçaslan, seçim sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

#EmeklilerTarihYazacak

Son ziyaretini Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şube Başkanı Sinan Turan’a gerçekleştiren Kılıçaslan: ‘’Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şube Başkanı Sinan Turan ve kıymetli yöneticilerini ziyaret ettik. Emeklilerimizin kolaylıkla çözülebilecek sorunlarını çözmeyi tercih etmeyen ve onları enflasyon canavarına ezdiren hükümetin yapmadıklarını anlattık. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. #SakaryaTarihYazacak #EmeklilerTarihYazacak’’ dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR