Hendek Güncel
HV
26 NİSAN Cuma 05:24
Advert Advert Advert

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLBÜL’DEN ÖNEMLİ ZİYARET

Sakarya’da çeşitli temaslarda bulunan MHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette ülke gündemi ve Cumhur İttifakı başta olmak üzere çalışmalar ele alınıp, Hendek için projeler konuşuldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-07-2022 17:01
MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLBÜL’DEN ÖNEMLİ ZİYARET

BAŞKANLIK MAKAMINDA

Başkent ve Sakarya nezdinde yoğun çalışmalarına devam eden MHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.  Hendek’e gelen MHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül tarafından başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ile Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır ve Hızır Çağrı Güngör’de yer aldı.

BÜLBÜL: YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Ziyarette konuşan MHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, “Büyük bir dayanışma içinde ülkemiz ve şehrimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sakarya’da da Cumhur İttifakımızın tüm belediyeleri büyük hizmetleri şehrimizle buluşturmaya devam ediyor. Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun da çalışmalarını biz yakından takip ediyoruz. Zor zamanlardan geçerken ülkücü milliyetçi hareketin tüm kadrolarının fedakar çalışmaları hepimiz için ayrı bir gurur kaynağıdır. Tüm teşkilatlarımız sahada aziz milletimizin yanında. Hendek’te de bu tablo var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kadrolarımıza sonuna kadar güveniyoruz. Üretken Belediyecilik anlayışıyla yapılan hizmetleri, yapılması gerekenleri çok net biliyoruz. Her daim Turgut Babaoğlu Başkanımızın yanındayız. Allah her birine kolaylıklar versin” dedi.

BABAOĞLU: HENDEK HAZIR

“Türkiye ve Sakarya için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışarak her zaman Hendek'in de yanında olan MHP Sakarya Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Bülbül’e teşekkür ederim” diyerek söze başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “Sn. Vekilimiz ile ülke gündemi, çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında çeşitli istişarelerde bulunduk. Cumhur İttifakı Hendek’te dayanışması içerisinde. Cumhur İttifakı kapsamında nasıl ki ülkemizin, milletimiz birliği için herkes üzerine düşeni yapıyor, taşın altına elini koyuyorsa Hendek’te de MHP Teşkilatımız ve AK Parti Teşkilatımız ile bizlerde uyum içerisinde yapılması gereken ne varsa yapmaya gayret ediyoruz. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin önderliğinde Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapacak, 2023'te Cumhur ittifakı olarak açık ara farkla tekrar kazanacağız. Hendek hazır. Sayın Grup Başkanvekilimiz başta olmak üzere Cumhur İttifakımızın Milletvekillerine bir kez daha destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Admin

AdminAdmin

YORUMLAR