Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 07:48
Advert Advert

Öcal Danyeri Hendek AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Oluyor

İlçede Hendek AK Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayları yavaş yavaş şekilleniyor. Son olarak Noksel İlköğretim Okulu Müdürü olan Öcal Danyeri Öğretmenlik ve Okul Müdürlüğünden istifa etti. Danyeri'nin Pazartesi günü AK Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat edeceği öğrenildi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 18-11-2023 08:46
Öcal Danyeri Hendek AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Oluyor

2024 yerel seçimleri hızla yaklaşırken, Hendek AK Parti ikinci aday adayı ismi netlik kazandı. Noksel İlköğretim Okul Müdürü Öcal Danyeri, okulun WhatsApp grubundan velilere yönelik yaptığı paylaşımda helallik istedi. Danyeri mesajında şu ifadelere yer verdi. "Değerli velilerimiz; 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde bir siyasi partiden Belediye Başkan Aday Adayı olarak müracaat edeceğimden 17 Kasım 2023 Cuma günü Noksel İlkokulu Öğretmenliğinden ve Okul Müdürlüğü görevinden istifa ettim. Hakkınızı helal ediniz. Benim hakkım var ise de helal olsun. Sağlıcakla kalınız" ifadelerine yer verildiği belirtildi.

Diğer yandan, Noksel İlköğretim Müdürü Öcal Danyeri’nin, Pazartesi günü saat: 15.00’da İlçe Teşkilat Binasına giderek resmi başvuruyu yapacağı öğrenildi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR