Hendek Güncel
HV
30 NİSAN Salı 05:12
Advert Advert

2022 yılı sporun en başarılı sporcu ve antrenörleri ödüllerini törenle aldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Konfederasyonu işbirliğinde ülke genelinde Amatör sporu yaygınlaştırmak, Amatör spor bilinci oluşturmak için Amatör spor etkinleri ile kutlanıyor.

SPOR
Giriş Tarihi : 07-10-2022 11:33   Güncelleme : 07-10-2022 13:25
2022 yılı sporun en başarılı sporcu ve antrenörleri ödüllerini törenle aldı

Sakarya Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğinde Amatör spor haftası etkinlikleri içinde yer alan 2022 yılı sporun en başarılı sporcu ve antrenörleri ödül töreni Adapazarı Orhangazi Kültür merkezinde Adapazarı belediyesi destekleri ile yapıldı.

Gençlik ve Spor il Müdürü Nevzat İnanç ve Sakarya ASKF başkanı Yaşar Zımba’nın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona; Sakarya Vali Yard.Murat Karasu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, SUBÜ Spor bilimleri Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, SBB Gençlik ve Spor Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş, ASKF Yönetim Kurulu, Sporcular, Antrenörler, Hakemler, İdareciler ve Velilerin katılımları ile gerçekleşti.

Ödül töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ardından, Sakarya Vali Yard.Murat Karasu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Gençlik ve Spor il Müdürü Nevzat İnanç açılış konuşmaları sonrası ödül törenine geçildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından sporcu ve antrenörlere 6 adet bisiklet kura yöntemi ile çekilerek hediye edildi. Sporun enlerinde sporculara ve antrenörlerine aynı zamanda Amatör Spor’a destek veren yöneticilere de ödülleri protokol tarafından takdim edildi.

AdminAdmin

YORUMLAR