Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:43
Advert Advert

Başkan Yüce’den öğretmenlere: “Siz bahçesinde gül yetiştirenlersiniz”

Büyükşehir Belediyesi, kurum içinde görevli öğretmenlerini 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle moral yemeğinde buluşturdu. Parlak bir gelecek inşa eden yarınların mimarı olan öğretmenler, buluşmada tebrikleri kabul ederek keyifli bir akşam geçirdi. Başkan Yüce, “Siz bahçesinde gül yetiştirenlersiniz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bir mücevher gibi işliyorsunuz. Gününüz kutlu olsun” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2023 16:59
Başkan Yüce’den öğretmenlere: “Siz bahçesinde gül yetiştirenlersiniz”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kurum içinde görevli olan ve Sakarya’nın dört bir yanında parlak nesiller yetiştiren öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Geleceğin bilim adamlarını ve en başarılı neferlerini bir mücevher gibi işleyen öğretmenler, Adapazarı Elegant Kafe’deki moral yemeğinde bir araya geldi. Keyifli akşamda birlikte yemek yiyerek sohbet etme fırsatı bulan öğretmenler, bu özel günü hep birlikte kutlayarak tebrikleri kabul etti. Büyükşehir’in öğretmenleri bu güzel buluşma için Büyükşehir’e ve Başkan Ekrem Yüce’ye memnuniyetlerini ifade etti.

“Öğretmenlerimize inancımız tamdır”

Sakarya’da ve ülke genelinde görevli her bir öğretmenin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü samimi ifadelerle kutlayan Başkan Ekrem Yüce, “Öğretmenlik insanlık tarihinin en eski ve anlamlı mesleklerinden birisidir. Sizler, gelecek nesillerin ahlaki ve insani karakterlerini en güzel şekilde şekillendirenlersiniz. Yeri geliyor ilkokul çağlarında evlatlarımızın rol modeli oluyorsunuz. Yeri geliyor anne babası çalışan evlatlarımızla hemhal oluyorsunuz. Yeri geliyor evlatlarımıza bir anne, bir baba ve bazen sığınılacak bir liman oluyorsunuz. Adeta bahçesinde gül yetiştirenlersiniz. Manevi değerlerini insani değerlerle harmanlayarak mücevher ustası gibi onları işliyor, parlatıyorsunuz. Bu konuda sizlere güvenimiz, inancımız tam” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR