Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:08
Advert Advert

HENDEK BELEDİYESİ YOĞUN YAĞIŞTAN ETKİLENEN BÖLGELERE MÜDAHALE ETTİ

Hendek Belediyesi hafta sonu yoğun yağmur yağışının yaşanmasıyla birlikte ilçe genelinde yaşanan tüm olumsuzlara mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 müdahale ederken, olası risklere yönelik tedbirler aldı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu koordinesinde sahada görev yapan Başkan Yardımcılarımız Hüdaverdi Bahadır ve Hızır Çağrı Güngör ile ekiplerimiz, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam etti." dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-07-2023 14:17
HENDEK BELEDİYESİ YOĞUN YAĞIŞTAN ETKİLENEN BÖLGELERE MÜDAHALE ETTİ

DERE YATAKLARI VE KANAL TEMİZLİĞİ

Hendek Belediyesine bağlı ekipler, yoğun yağış sonrası birçok dere yatağında, su kanalları ve yağmur suyu hat bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu koordinesinde sahada görev yapan Başkan Yardımcılarımız Hüdaverdi Bahadır ve Hızır Çağrı Güngör ile ekiplerimiz yağmurun başlaması ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın yoğun yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına ekiplerimiz tüm mahallelerimizde yoğun mesaisine devam ediyor. Yağış sonrası oluşan tüm olumsuzluklara anlık müdahaleler yapılarak, olası risklere yönelik tedbirler alınmaya devam ediliyor. Ayrıca vatandaşlarımızın görmüş oldukları tüm olumsuzlukları/talepleri belediyemiz ‘444 54 03’ numaralı çağrı merkezine bildirmelerini önemle rica ediyoruz” denildi.

BAŞKAN BABAOĞLU: OLUMSUZLUKLARI HIZLICA GİDERİYORUZ

Durum tespiti yapıp hasarların hızlıca giderilmesi için ekiplerin sahada gece gündüz çalıştığını ifade den Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Yoğun yağış nedeniyle heyelandan dolayı kapanan ve toprak kaymasının oluştuğu mahalle yollarında olumsuzluklara anında müdahale edilmeye devam ediyor. Ekiplerimiz yağış sonrası kapanan yolların açım işlemlerini gerçekleştirerek araç trafiğinin kontrollü bir şekilde akışını sağlandı” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR