Hendek Güncel
HV
30 NİSAN Salı 04:13
Advert Advert

Hendek Fıgt Akademi Spor Kulübü'nden Hendekspor'a moral ziyareti

Hendek Fıgt Akademi Spor Kulübü'nün Antrenör ve Sporcuları, bugün Hendekspor'u antrenman yaptığı Kazimiye Melih Bilgin Stadyumu'nda ziyaret etti.

SPOR
Giriş Tarihi : 07-12-2023 17:02
Hendek Fıgt Akademi Spor Kulübü'nden Hendekspor'a moral ziyareti

Şampiyonların kulübü Hendek Şampiyonlar Fıgt Akademi Spor Kulübü'nün Antrenör ve Sporcuları, Hendekspor'u idmanda ziyaret ederek moral verdi.

Hendek Kazimiye Melih Bilgin Stadyumu'nda gerçekleşen sabah antrenmanında Hendekspor'lu futbolcuları, Hendek Şampiyonlar Fıgt Akademi Spor Kulübü ziyaret etti. Kulüp Başkanı ve Antrenörü Erkan Yılmaz'ın öncülüğünde gerçekleşen ziyarette Erkan Yılmaz'ı, kulübün hem antrenörü hem de sporcusu olan Özge Nur Avcıl ve öğrencileri yalnız bırakmadı. Yılmaz ve Avcıl Hendekspor takımı adına takım kaptanı Fikret Topaloğlu'na çiçek ve tatlı ikramında bulundu. Hendekspor yöneticilerinden alt yapı ve futbol şube sorumlusu Nurullah Akçay ve Teknik Direktör Murat Balaban misafirlerle yakından ilgilendi.

Antrenör Yılmaz, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi. "Biz, Hendek Şampiyonlar Fıgt Akademi Spor Kulübü olarak geçtiğimiz hafta sonu oynanan Burhaniye Belediyespor karşılaşmasında takımımızı sporcularım ile birlikte tribünden destekleyerek yalnız bırakmadık. Talihsiz bir mağlubiyet almış olabiliriz. Olsun onların canı sağolsun. Biz biraz da o yüzden moral ve motivasyon için bu ziyareti gerçekleştirdik. Biz takımımıza inanıyoruz, inşallah bu sene her şeye rağmen şampiyon olacağız. Murat Balaban hocamıza ve Hendekspor'umuza başarılar diliyoruz" dedi.

Hendekspor'un teknik patronu Murat Balaban ise, Hendek Fıgt Akademi Spor Kulübü'nün gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizlere bu yapmış oldukları ziyaret beni ve futbolcularımı çok mutlu etti. Sevgili hocam ve sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyor, spor hayatlarında üstün başarılar diliyorum" dedi.

Gerçekleşen ziyaret, antrenman sonunda günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR