Hendek Güncel
HV
30 NİSAN Salı 05:14
Advert Advert

HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ GÜREŞ BRANŞINA MİLLİ GÖREV

Hendek Olimpik Spor Kulübü Sporcularından Alkan Akar ile Emir Tuğra Dayal ve Kulüp Antrenörlerinden Yunus Özel Milli Takımımızı Dünya Şampiyonasında temsil edecek.

SPOR
Giriş Tarihi : 28-07-2023 19:41
HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ GÜREŞ BRANŞINA MİLLİ GÖREV

31 Temmuz - 06 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan U-17 Dünya Güreş Şampiyonasında, Hendek Olimpik Spor Kulübü Sporcularından Alkan Akar ile Emir Tuğra Dayal ve Kulüp Antrenörlerinden Yunus Özel Milli Takımımızı Dünya Şampiyonasında temsil edecekler.

Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli yaptığı açıklamada, "Milli Takımın 10 sıkletinin ikisini oluşturan sporcularımız ile Milli Takım Antrenörümüzün ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi Dünya Şampiyonasında temsil edecek olmasının haklı onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya Şampiyonasında sporcularımıza ve teknik heyetimize üstün başarılar diliyorum." dedi.

Ayrıca Başkan Köstereli, "Hendek Olimpik Spor Kulübü Kurucusu ve Onursal Başkanı Milletvekilimiz Sayın Ali İnci'nin de, kulübümüz sporcularının ve antrenörünün Milli Takımımızı temsil edeceklerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, muvaffakiyetler temennisinde bulunduğunu ifade etti. İstanbul Başakşehir Spor Tesislerinde gerçekleşecek şampiyonaya spor sever halkımızı davet ediyoruz." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR