Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 11:17
Advert Advert

Ali Kemal Sofu’dan Hüdaverdi Bahadır'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Hendek AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-07-2023 12:34
Ali Kemal Sofu’dan Hüdaverdi Bahadır'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı bir By-Pass ameliyatı sonrası taburcu olan ve evinde istirahat eden Hendekspor Kulüp Başkanı ve Hendek Belediye Başkan Yardımcısı olan Hüdaverdi Bahadır’ı, Hendek AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı bir By-Pass ameliyatı olan ve bir süre hastanede tedavisine devam edilen Hendekspor Kulüp Başkanı ve Hendek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır hastaneden taburcu oldu. Çamlıca Mahallesinde bulunan evinde istirahat eden Bahadır'a geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

Bahadır’ı son olarak Hendek AK Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Hamit Canlı ve Meclis Üyesi Hamit İsmailoğlu ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundular. Gerçekleşen ziyaret sonrası Sofu yaptığı açıklamada, "Belediye Meclis Üyelerimiz Hamit İsmailoğlu ve Hamit Canlı ile birlikte yakın zamanda kalp ameliyatı olan Hendek Belediyesi Başkan Yardımcımız Sayın Hüdaverdi Bahadır'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine acil şifalar diliyoruz." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR