Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 05:46
Advert Advert

Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği kahvaltı programı düzenledi

Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği, ilçemiz Hendek'te görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-02-2023 18:20
Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği kahvaltı programı düzenledi

Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Başkan Hamdi Gevher ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği kahvaltı programına Hendek'te görev yapan basın mensuplarından; Ahmet Çileci, Kadir Kazın, Ahmet Köse, Gürkan Özer, Bülent Yaman, Kayhan Şafak ve Cemil Tekin katılım sağladı.

Başkan Hamdi Gevher, programa katılan basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Gevher, Kahramanmaraş ve 10 ilimizi kapsayan deprem nedeni ile acılı günler yaşıyoruz diyerek, deprem konusuna değindi. Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği olarak, Hendek ilçemizden deprem bölgemize 6 tır yardım yolladıklarını ifade etti. Dernek Başkanı Gevher, Hendek için, Hendek'in kalkınması gelişmesi için her alanda dernek olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, her türlü sosyal ve kültürel projelerde üzerlerine düşeni fazlası ile yapacaklarını belirtti.

Kahvaltı programı, Hendek Ordulular Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin basın mensupları ile birlikte çekildikleri hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AdminAdmin

YORUMLAR