Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:35
Advert Advert

Hendekli karateciler Kocaeli'den 9 madalya ile döndü

Hendekli karateciler 2’si altın olmak üzere 9 madalya kazanmayı başardı.

SPOR
Giriş Tarihi : 20-11-2023 12:20   Güncelleme : 20-11-2023 12:25
Hendekli karateciler Kocaeli'den 9 madalya ile döndü

Kocaeli’de yapılan İller Arası Karate Turunvası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı yine kürsüyü kimseye bırakmadı. Hendekli karateciler 2’si altın olmak üzere 9 madalya kazanmayı başardı.

9 MADALYA KAZANDI

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Kocaeli’de yapılan İller Arası Karate Turunvası’nda performansıyla yine yüzleri güldürdü. 22 İl, 88 Kulüp ve 1440 sporcunun katıldığı müsabakalarda Hendekli karateciler 2’si altın, 1’i gümüş ve 6’sı bronz olmak üzere 9 madalya kazandı. Turnuvada Ahmet Emin Uzunoğlu ve Eğmen Varlıca şampiyon, Ayşenaz Başer ikinci, Özgür Çağan Ergöz, Ali Efe Benli, Mert Ekrem İmamoğlu, Mehmet Efe Kayacık, Kerim Anıl Akbulut ve Mina Göçlü üçüncü oldu.

DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ

Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörleri Ümit Atış ve Volkan Karagöz, başarılı bir turnuvayı daha geride bıraktıklarını söyledi. Antrenörler, “Katılımın yüksek olduğu ve çekişmeli geçen maçlar da mücadelen bütün sporcularımızı kutluyoruz. Katıldığımız her turnuvada Hendek’imizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele veriyoruz.

Çalışmaya devam edeceğiz inanıyoruz daha güzel başarılara imza atacağız. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na, Hendek Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çekiçcioğlu’na çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR