Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 18:58
Advert Advert

İstanbul’da Hendek rüzgarı

İstanbul’da 13 ülkenin katılımıyla düzenlenen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvasında Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları 5 madalya kazandı.

SPOR
Giriş Tarihi : 31-07-2023 11:50
İstanbul’da Hendek rüzgarı

İstanbul’da 13 ülkenin katılımıyla düzenlenen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvasında Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları 5 madalya kazandı. Şampiyonada Egemen Varlıca 52 kiloda şampiyon olurken, Ahmet Emin Uzunoğlu ve Kayra Bahadıroğlu ikinci, Ali Efe Benli ile Sümeyye Zeynep Akgün ise üçüncü oldu.

5 madalya kazanan sporcularının kendilerini gururlandırdığını belirten Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve Antrenör Ümit Atış, “Ülkemizi ve Hendek’imizi temsil eden sporcularımız yapmış oldukları dereceler ile bizleri sevindirdi, sporcularımızla gurur duyuyoruz Ay Yıldızlı forma altında mücadele ederek kürsüde yerini alan sporcularımızı ve destek olan ailelerini kutluyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu’na da vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR