Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:04
Advert Advert

Altın Adam Temizel

17-19 Kasım tarihlerinde Slovenya'nın Ljublana kentinde düzenlen Balkan Karate Şampiyonası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Yusuf Eren Temizel tüm rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 18-11-2023 08:53
Altın Adam Temizel

17 ila 19 Kasım tarihleri arasında Slovenya'nın Ljublana şehrinde Balkan Karate Şampiyonası düzenlendi. Şampiyona'da ilimizi temsil eden Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Yusuf Eren Temizel tüm rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu olarak ilimizi gururlandırdı.

SADECE 1 PUAN VERDİ

Balkan Şampiyonasında ilk turda Bosna Hersekli rakibini 9-0, ikinci turda Sırp rakibini 5-0, çeyrek finalde Yunan rakibini 8-0, yarı final maçında bir diğer Yunan rakibini 4-0 mağlup ederek finale yükselen Yusuf Eren Temizel, final maçında Bosna Hersekli sporcuyu 4-1 mağlup ederek şampiyonada rakiplerine sadece 1 puan vererek şampiyon oldu.

GURURLUYUZ

Şampiyon sporcu Yusuf Eren Temizel'in antrenörleri Ümit Atis ve Volkan Karagöz, ''Yusuf Eren Temizel, geçen sene yapmış olduğu dünya şampiyonluğundan bu yana 1 senedir kürsüler’de kalıcı başarılara imza atıyor. Balkan Şampiyonası bizim içim önemliydi kürsü’de olmak ve zirve’de kalmak çok önemli vermiş olduğu mücadeleden dolayı Yusuf Eren’i kutluyoruz, inanıyoruz daha iyi başarılara imza atacaktır.

BAŞKAN BABAOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Adım adım gidiyoruz çok şükür burada alnının akıyla güzel sonuç alarak Ülkemizi ve Hendek’imizi temsil etti. Şimdi sırada’ki hedefimiz şubat ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasın’da inanyoruz orada kürsüye çıkarak yerimizi alacağız. Desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu ve her zaman yanında olan değerli ailesini, takım arkadaşlarına ve emek veren kulüp hocalarımızı kutluyoruz'' ifadelerini kullandılar.

ÇOK MUTLUYUZ, GURURLUYUZ, HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Eren Yusuf Temizel'in şampiyonluğu sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ''Şampiyon Sporcumuz Yusuf Eren Temizel başta olmak üzere tüm antrenör ve sporcularımızı kutluyorum. Şampiyonluk dolayısıyla çok mutlu olarak gurur duyduk. Gençlerimizin spora yönelmesi konusunda gerçekleştirdiğimiz adımların karşılığını görmemiz bizleri mutlu ediyor. Her zaman sporcularımıza desteklerimiz artarak devam edecek. Sporun olduğu her yerde tüm çabamızla olmaya devam edeceğiz. Tekrardan Şampiyon Sporcumuz Yusuf Eren Temizel ve antrenör ekibimizi kutluyorum'' dedi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR