Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 15:38
Advert Advert

Hendek Karate Takımı sporcusu Yusuf Eren Temizel Dünya Gençlik Karate Ligi’nde ikinci oldu

Hırvatistan’ın Protec kentinde 72 ülkeden 3200 sporcunun katıldığı Dünya Gençlik Karate Ligi’nde Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularından Yusuf Eren Temizel Genç Erkek (+)76 kiloda ikinci oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 02-07-2023 18:03
Hendek Karate Takımı sporcusu Yusuf Eren Temizel Dünya Gençlik Karate Ligi’nde ikinci oldu

İKİNCİ OLDU

Hırvatistan’ın Protec kentinde 72 ülkeden 3200 sporcunun katıldığı Dünya Gençlik Karate Ligi’nde Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularından Yusuf Eren Temizel Genç Erkek (+)76 kiloda ikinci oldu. Gümüş madalya kazanan Temizel’in yanı sıra müsabakalarda yer alan İlker Erenm Özel de üçüncülük karşılaşmasında rakibine mağlup olarak dördüncü olarak ligi tamamladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Ümit Atış, her iki sporcusunu da gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı. Atış, “Böyle büyük bir organizasyonda kürsüde yerimizi aldığımız için mutluyuz. Zorlu maçlar yapan  Yusuf Eren her turnuvada farkını ortaya koyarak devam ediyor. Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 1. sırada olan Yusuf Eren bu maçta almış olduğu puanlar ile yerini korumaya devam ediyor, inanıyoruz daha güzel başarılara imza atacaktır. Desteklerini esirgemeyen maddi manevi her zaman yanında olan ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi.

GURURLUYUZ

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları Yusuf Eren Temizel ve İlker Eren Özel’i başarılarından dolayı kutlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, gururlu olduklarını söyledi. Başkan Babaoğlu, “Yusuf ile İlker yine kendilerine yakışanı yaparak kürsüye çıkmayı başardı. Hendek olarak karatede aldığımız dereceler bizleri gururlandırmaya devam ediyor” ifadesini kullandı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR