Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 16:16
Advert Advert

MADALYALARA AMBARGO KOYDULAR

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Çanakkale’de düzenlenen Open Karate Turnuvasında rakip tanımadı. Hendekli karateciler 8 madalya ve 3 kupa kazanarak büyük bir başarı elde etti.

SPOR
Giriş Tarihi : 10-07-2023 14:36
MADALYALARA AMBARGO KOYDULAR

8 MADALYA 3 KUPA

Çanakkale’de düzenlenen Open Karate Turnuvasında Hendek Belediyesi Karate Takımı fırtına gibi esti. 58 il 85 kulüp ve 1200 sporcunun katıldığı müsabakalar Minik, Yıldız, Ümit, Genç ve Büyük kategorilerinde düzenlendi.

Erkek ve kadınlarda yapılan müsabakalar sonunda; Hendek Belediyesi Karate Takımı 8 madalya ve 3 kupa kazandı. Yarışmalarda Yusuf Eren Temizel, Kayra Bahadıroğlu, Ayşenaz Başer birinci olurken. Ahmet Emin Uzunoğlu ve Arda Berkay Dandan ikinci, İlker Eren Özel, Selim Çoban ve Ali Efe Benli ise üçüncülüğü elde etti. Öte yandan 12-13 Yaş erkek takımı şampiyon, 14-15 yaş ümit takımı ikinci ve 16-17 genç bayan takımı ikinci olarak üç kupa kazandı.

KUTLUYORUM

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ile Antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz, sporcularıyla gurur duyduklarını söyledi. Antrenörler, “Sporcularımız yoğun bir süreçten geçiyor buraya gelerek performans gösteren sporcularımızı tebrik ediyoruz. Her katıldığımız turnuvada Hendek’imizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele veriyoruz çok şükür karşılığı alıyoruz, daha güzel başarılar için mücadele etmeye devam edeceğiz. Destek olan Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na çok teşekkür ederiz” dedi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da, Çanakkale’de hem madalya, hem de kupalara ambargo koyarak kendilerini gururlandıran sporcuları kutladı.

AdminAdmin

YORUMLAR